Iohannis, dupa tragedia din Capitala: "Moment foarte trist pentru natiunea noastra"

Dată publicare: 31-10-2015 00:23
Dată actualizare: 03-11-2015 02:13


Klaus Iohannis a postat pe contul de Facebook un mesaj, dupa tragedia din Capitala, in urma careia zeci de oameni au murit.

"Sunt cutremurat si profund indurerat de tragicul eveniment care s-a produs in aceasta seara in centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toti, pentru natiunea noastra si pentru mine personal. In aceste momente dureroase, imi exprim intreaga compasiune si solidaritate fata de familiile celor afectati de aceasta tragedie. Totodata, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de intregul sprijin al celor implicati in operatiunile de salvare si ii rog sa aiba incredere ca institutiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei sa fie cat mai limitate. Va chem pe toti sa fim alaturi de familiile indurerate si sa dam dovada de solidaritate si de compasiune.", a scris presedintele pe Facebook.

Victor Ponta se intoarce de urgenta din Mexic

Potrivit postului de stiri Antena 3, Victor Ponta se va intoarce de urgenta din Mexic, sambata, dupa tragedia din clubul Colectiv.

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a anuntat ca sambata, de la ora 07:00, a fost convocat Comitetul National pentru Situatii de Urgenta.


VIDEO PROTVPLUS.RO