Razii ale poliției în starea de alertă. Petreceri la piscină și botezuri fără respectarea normelor

20-07-2020 07:55


În condițiile în care bilanțul îmbolnăvirilor crește alarmant, polițiștii au făcut controale de amploare în weekend. Au luat cu asalt cluburile, piețele, dar și ștrandurile.

Într-un local din Argeș, de pildă, au găsit mai bine de 100 de persoane care se distrau la o petrecere fără să respecte regulile impuse de starea de alertă.

Și în Târgovişte au fost împărțite amenzi.

Pe terasa unui club din comuna Budeasa, în jurul unei piscine, oamenii legii au nimerit în mijlocul unei petreceri în toată regula, unde nicio normă nu era respectată.

Peste 100 de clienți dansau și se distrau, animați de un DJ. Administratorul localului a fost amendat cu 2.000 de lei.

Și patronul unui restaurant din Bascov este nevoit să plătească aceeași sumă după ce a organizat un botez, unde nu s-a ținut cont de măsurile impuse de autorități.

 

Sute de agenți au împânzit magazinele 

 

Nereguli au fost găsite și în Târgoviște. Sute de agenți au împânzit magazinele din oraș pentru a verifica dacă oamenii poartă mască de protecție și păstrează distanța fizică.

Aceasta trebuie purtată cu partea colorată în exterior, foarte important, trebuie purtată o singură dată, trebuie să acopere atât nasul cât și bărbia”.

Polițist: Vă rog frumos, purtați masca să vă acopere și nasul, vă rugam frumos.
Femeie: Păi, mi se lasă de la ochelari.
Polițist: Vi se lasă, dar purtați-o”.

Regulile nu sunt respectate nici în unele mijloace de transport în comun.

Polițist: ”Aveți, dar de ce nu le purtați? Doamnă, eu înțeleg, dumneavostră nu înțelegeți că vă îmbolnăviți între dumneavoastră”.

În doar 24 de ore, polițiștii din Târgoviște au aplicat peste 60 de sancțiuni mai multor societăți comerciale.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO