Răsturnare de situație în cazul tinerei din Olt care și-a împușcat mortal iubitul polițist


Ultimul update: Joi 11 Aprilie 2019 19:37
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2019 18:34
Categorie: Stiri actuale

Apar amănunte tulburătoare în cazul poliţistului de la Crima Organizată Olt care murit după ce a fost împuşcat în cap de iubita lui.

Deşi la acea vreme fata a insistat că totul a fost un accident nefericit, anchetatorii spun că tânără a acţionat trăgaciul pistolului în mod conştient. Din acest motiv o acuză de omor, însă deocamdată este cercetată în liberate.

Procurorii au acuzat-o de omor pe iubita ofiţerului de la Crimă Organizată Olt, după ce au primit rezultatele testelor balistice, în urma unei anchete care a durat mai bine de un an.

Probele au arătat că tânăra, în vârstă de 28 de ani, a acţionat trăgaciul pistolului în mod conştient. În plus, într-un comunicat al procurorilor se arată că fata ar fi ştiut că arma este încărcată.

Din acest motiv, susţin anchetatorii, iubita poliţistului ar fi prevăzut rezultatul faptei sale.

Tatăl polițistului a bănuit de la început că nu a fost vorba doar de un accident.

Marin Dumitrescu, tatăl polițistului: "Orice om normal, orice fată la vârsta ei nu se joacă sau nu pune mâna pe pistol. Să tragi cu pistolul pe la spate de la o jumătate de metru... Ce joacă să fie asta? Bogdan avea pistolul de 10 - 12 ani şi nu l-a scos, nu s-a jucat. Mă duce cu gândul că a fost ceva, nu întâmplător."

Tatăl ofiţerului de la Crima Organizată susţine că relaţia dintre fiul lui şi tânără de 28 de ani care l-a ucis dura de trei săptămâni.

Omul bănuieşte că fata nu ar fi apărut întâmplător în viaţa băiatului. Poliţistul lucra la un caz complicat şi nu este exclus ca iubita să aibă legătură - spune el - cu indivizii pe care îi cerceta. Anchetatorii nu au comunicat până acum nimic în acest sens. Cert este că după teribilă întâmplare tânăra nu a mai trecut pe la locuinţa ofiţerului.

Femeia a fost reţinută 24 de ore pentru omor. Joi însă magistraţii de la Tribunalul Olt au decis să o cerceteze în liberate.

Radu Tuluca, avocat: "Clienta mea a spus constant că îl iubea și l-a iubit. Nu au avut niciun conflict în cele 3 săptămâni în care au fost prieteni, regretă enorm ce s-a întâmplat. Cineva vrea să caute un ţap ispăşitor."

Femeia de 28 de ani ani a susţinut la momentul în care a avut loc tragicul eveniment ca totul a fost un accident. S-a jucat cu arma, dar a spus că aceasta s-a descărcat din întâmplare. La acea vreme, atât ea cât şi poliţistul au ajuns la Spitalul judeţean de urgenţă Craiova.

Ea a fost suspusă unei intervenţii chirurgicale pentru că s-a rănit când s-a descărcat pistolul, iar el a murit din cauza rănilor la cap provocate de glonţ, după trei luni.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Tânăra din Olt care și-a împușcat iubitul polițist în cap, lăsată în libertate
Un om de afaceri cunoscut din Olt s-a sinucis. Bilet de adio bulversant lăsat familiei
VIDEO PROTVPLUS.RO