Premierul Dacian Ciolos si sotia sa, invitati la cina regala de la Palatul Elisabeta. Preparatele pregatite pentru dineu
Premierul Romaniei si sotia sa, Valerie, au fost invitati in miercuri seara la Palatul Elisabeta, la o cina regala.
Principesa Margareta si Principele Radu i-au intampinat pe cei doi oaspeti, care apar astfel, pentru prima data in public, impreuna, de cand Dacian Ciolos a devenit seful guvernului.
Premierul Dacian Ciolos si sotia sa Valerie au ajuns la Palatul Elisabeta la ora 18:00. Doamna Ciolos a purtat un deux pieces simplu elegant si pantofi cu toc jos in timp ce premierul si-a asortat la costumul sobru o cravata albastra. Seful guvermului i-a oferit principesei Margareta un buchet de trandafiri albi.
Intalnirea a fost una privata si este prima dintre Casa Regala si premierul Romaniei.
Insa pentru astfel de evenimente la nivel inalt si preparatele sunt la inaltime.
Cina a fost deschisa de un preparat usor, creveti cu ulei de masline si ardei iute.
Felul principal a fost unul cu specific italian: file de vită cu trufe negre, asezonat cu legume la grătar și piure de cartofi cu rozmarin.
Vinurile, unul alb din 2012 si unul negru din 2009, au venit in completare.
La desert oaspetii au apreciat o Panna Cotta cu fructe de padure.
Invitatia la masa facuta celor mai importanti oameni politici este un obicei la Palatul Elisabeta - anul trecut, imediat dupa ce fost ales presedinte, si Klaus Iohannis a fost oaspetele cuplului princiar.
Sursa: Pro TV
Etichete: dacian ciolos, meniu, aparitie, desert, Palatul Elisabeta,
Dată publicare:
16-12-2015 19:44