Oaspetii uituci fac deliciul celor de la obiecte pierdute: Au gasit jucarii erotice, un papagal, chiar si damigeana cu tuica

Ultima actualizare: 15-07-2014 06:59

Oaspetii grabiti pierd prin camere aproape orice: de la haine si jucarii pentru adulti, pana la bani si animale de companie. Si regretatul Pavarotti si-a uitat la noi bijuteriile, intr-un hotel din Bucuresti, dar le-a recuperat ulterior.

"Buna ziua, mi-am uitat in camera de hotel o damigeana cu tuica! O sa vin sa o recuperez!'' Desi suna amuzant, receptionerii primesc frecvent astfel de mesaje. ''Clientul a anuntat ca vine sa-si ia tuica inapoi, poate facem si o petrecere. Este veritabila, daca vreti, va dau sa si gustati. A lasat-o in camera", spune Alexandru Hampu, directorul de vanzari al unui hotel.

Intr-un alt hotel, unul de lux, din Bucuresti, 12 cutii pline ochi cu tot soiul de lucruri isi asteapta inca proprietarii. Angajatii recunosc ca se intampla des sa dea peste obiecte lasate de oaspetii uituci. Unii au plecat fara sa isi ia costumul de carnaval, altii fara verigheta.

"Chiar avem o situatie cu un oapete celebru. Pavarotti si-a uitat bijuteriile in apartamentul imperial, in seif si camerista a gasit bijuteriile si i-au fost returnate", povesteste Dana Chiriac, PR manager al hotelului. 

Nu mica le-a fost mirarea angajatilor unui alt hotel cand au descoperit in dulap o rochie de mireasa. Probabil ravasita de fericire dupa noaptea nuntii, o doamna si-a uitat vestimentatia si si-a recuperat-o dupa cateva zile. O poveste inedita se ascunde si in spatele unui inel. O domnisoara s-a indragostit atat de tare de un baiat cazat aici, incat, dupa doar o saptamana, l-a cerut de sot. Baiatul a refuzat, dar fata a lasat intentionat inelul la hotel, sperand ca se va razgandi intr-o buna zi.

Iar exemplele continua. "In alte hoteluri, s-au gasit inclusiv jucarii erotice, un papagal, un caine, o pisica", spune Andra Spalatelu, consultant. Memorabila va ramane pentru angajatii unei pensiuni din Moeciu ziua in care au dat peste o geanta cu 150.000 de euro. Proprietarul a aparut dupa ea ca vantul si ca gandul.

Potrivit unui sondaj, 7% dintre turistii care se cazeaza in Romania intr-un hotel sau o pensiune nu isi pun in bagaje toate obiectele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO