O tanara din Cluj a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina off-road. Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culp

Ultima actualizare: 05-05-2015 07:02

Durere sfasietoare in familia Simonei, tanara de 26 de ani care s-a prapadit intr-un accident terifiant pe Muntele Rece, langa Cluj.

Fata iesise cu iubitul la o plimbare prin padure, insa vehiculul special echipat pentru off-road in care se aflau s-a rasturnat. Soferul a incercat sa urce o panta, dar n-a mai stapanit masina si s-au rostogolit 100 de metri, in hau. Desi purta casca de protectie, Simona a murit pe loc. Barbatul care a pierdut-o pentru totdeauna nu bause nimic inainte.

Studenta la Facultatea de Stiinte Economice din Cluj, Simona era pasionata si de sporturile extreme. Se vedea asta si in postarile de pe Facebook. S-a filmat de nenumarate ori in autovehiculul off-road pe pante dintre cele mai abrupte. Tocmai aceasta dorinta de a sfida pericolul i-a grabit sfarsitul la doar 26 de ani

Vineri dimineata, tanara a plecat cu prietenii la Muntele Rece. Se afla pe scaunul din dreapta cand iubitul ei a incercat o manevra periculoasa. Au incercat sa urce o panta. Cand mai aveau putin pana in varful dealului, autovehiculul s-a prabusit.

Fata a fost proiectata din masina si s-a lovit grav la cap. In urma autopsiei, legistii au constatat ca tanara a suferit mai multe leziuni la coaste, dar spun ei, s-a stins in urma unor fracturi craniene. Imaginile cu vehiculul distrus arata ca si soferul a trecut razant pe langa moarte.

Inspector de politie Simona Virci, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj: "In cauza s-a deschis un dosar de cercetare penala pentru fapta de ucidere din culpa si se efectueaza investigatii pentru a se stabili circumstantele exacte in care s-a produs incidentul."

Simona stia foarte bine ca este periculos ce face, dar si-a asumat mereu riscul. Pasiunea pentru off-road a facut-o sa investeasca mult si in echipamentele de protectie. Se pare ca n-a fost de ajuns.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO