O tanara din Franta, studenta la Facultatea de Medicina din Cluj, gasita fara viata. Politistii cred ca s-a sinucis

Ultima actualizare: 07-03-2015 06:54

Soc in mediul universitar din Cluj, dupa ce o tanara de 24 de ani din Franta, studenta in anul IV la Facultatea de Medicina, a fost gasita fara suflare in apartamentul ei din centrul orasului. Toate indiciile conduc catre ipoteza unei sinucideri.

O prietena, ingrijorata ca fata nu ii mai raspunde la telefon, a descoperit-o fara viata.

Tanara era din Paris si venise sa studieze la Cluj medicina generala. Locuia singura, insa o prietena apropiata avea o cheie de rezerva. Aceasta a descoperit-o marti noapte, cand a mers sa vada ce se intampla cu ea.

Trupul studentei a fost transportat la Institutul de Medicina Legala, unde urmeaza sa i se faca necropsia. Politistii spun ca pana acum nu au motive sa se indoiasca de faptul ca fata s-a sinucis, insa deocamdata nu se cunoaste vreun motiv pentru gestul sau extrem. Totusi, unii apropiati spun ca in ultima vreme era foarte deprimata.

Cel mai probabil, cred anchetatorii, tanara s-a sinucis marti, cu cateva ore inainte de a fi gasita. Vecinii din bloc spun ca studenta era extrem de retrasa.

"In cauza s-a deschis un dosar de cercetare penala in care se fac investigatii in legatura cu moartea tinerei si ce a determinat-o sa recurga la acest gest", a declarat Simona Virci, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Rudele tinerei, care au fost anuntate despre tragedie, sunt acum in drum spre Romania.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO