O polițistă a oprit doi tineri pe stradă și a observat pete roșiatice pe haine. Au mărturisit totul la secție

Dată publicare: 17-03-2021 21:42
Dată actualizare: 17-03-2021 21:50


Erika

O polițistă din Călărași a fost premiată după ce în luna ianuarie a prins doi tineri care au intrat în casă peste un bărbat de 95 de ani și l-au ucis cu mai multe lovituri de topor.

„În noaptea de 22 ianuarie, în jurul orei 02:00, colega noastră Erika, din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliției Municipiului Călărași, în timp patrula pe străzile municipiului, a observat 2 tineri ce se deplasau pe jos, care aveau un comportament suspect la vederea echipajului de poliție”, a transmis Sindicatul Europol.

Erika a decis să îi legitimeze pe cei doi tineri și a observat pete de culoare închisă pe îmbrăcămintea acestora, ce păreau a fi sânge.

„Sub pretextul necesității de a-i verifica în bazele de date, i-a condus la sediul poliției unde suspiciunea ei s-a confirmat. Cei doi au recunoscut că în noaptea respectivă au pătruns fără drept în locuința unui bătrân de 95 de ani pe care l-au ucis cu sânge rece, aplicându-i mai multe lovituri de topor în zona capului”, a mai transmis Sindicatul Europol.

Zilele trecute, Erika a primit un certificat de apreciere a activității desfășurate din partea IPJ Călărași.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO