Fetita de 6 ani ranita grav, dupa ce i-au cazut in cap bucati din tavanul unui bloc ANL In camera erau, in total, sapte copii


Ultimul update: Luni 31 Octombrie 2016 07:09
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2016 12:50
Categorie: Stiri actuale

Accident scandalos la Botosani, unde o fetita de 6 ani a ajuns la spital, dupa ce mai multe bucati de tencuiala s-au desprins dintr-un tavan si i-au cazut direct in cap. Copila era la petrecerea unei prietene, intr-un apartamentul ANL.

 In timp ce ranita este tinuta sub supraveghere, cei care administreaza cladirea ancheteaza cazul.

Petrecerea la care erau sapte copii s-a intrerupt brusc. Doi dintre parintii care ii supravegheau pe cei mici au fost si ei atinsi de bucatile de tencuiala, insa fetita de 6 ani a fost transportata de urgenta la spital.

Ana Maria Botez, mama fetitei ranite: "M-am speriat. Am luat baietii si m-am pus pe ei, dar fata fiind la distanta, nu am putut sa fac nimic. Ea a venit pe picioarele ei tipand. Cand a ridicat capul, atunci am vazut ca avea sange."

Medicii au constatat ca fetita are un traumatism cranian si o rana la buza.

Stefan Bercea, purtator de cuvant al SPitalului Judetean Botosani: "Are multipe escoriatii la nivelul fetei si comotie cerebrala. Pacienta a fost investigata neurologic, ORL si de medicul chirurg pediatru.''

Chiriasii care locuiesc in apartament spun ca nu au facut renovari ample.

Mihai Guraliuc, chirias ANL: "Dintr-o data ne-am trezit cu tencuiala pe noi. Toti s-au speriat si au inceput sa tipe. Eu am improspatat doar cu var."

Apartamentul este administrat de o societate comerciala al carei actionar unic este Consiliul Local al municipiului Botosani.

Florinel Gornea, directorul societatii: "Acest fenomen nu ni-l explicam, motivat de faptul ca locuinta a fost bine intretinuta in timp. Cei care locuiesc acolo stau de 9 ani si nu au mai avut loc asemenea evenimente, cu o mica exceptie. Asteptam si concluziile Inspectoratului de Stat in Constructii."

Si politistii ancheteaza cazul incadrat drept vatamare corporala din culpa.

VIDEO PROTVPLUS.RO