O femeie din Baia Mare s-a sinucis de frica amenzilor ANAF. Mesajul pe care l-a lasat pe Facebook

Ultima actualizare: 04-04-2015 07:28

Coplesita de necazuri, o femeie de afaceri, in varsta de 43 de ani, s-a sinucis miercuri dimineata in magazinul pe care il avea intr-un complex comercial din Baia Mare.

Colegele ei au gasit-o fara suflare, iar medicii chemati in ajutor nu au mai reusit sa o aduca la viata. Femeia infiase in urma cu 4 ani doua fetite si dorea sa le ofere un trai mai bun, dar nu mai reusea sa-si achite datoriile.

"Dumnezeu sa va poarte de grija, sa va ocroteasca de tot ce e rau. Va iubesc!", a scris Daniela pe Facebook, chiar cu cateva ore inainte sa-si ia viata, alaturi de o poza cu cele doua fetite ale sale. Gandul sinuciderii ii incoltise in minte in ultimul timp, dovada mesajele tulburatoare postate: "Va rog frumos sa va rugati pentru mine. Trec printr-o perioada foarte grea!" si "Doar Dumnezeu iti poate darui un nou inceput. Increde-te in el!" Dimineata, inainte sa-si puna capat zilelor, Daniela s-a plans unei colege ca nu mai mai poate sa duca atatea greutati.

"I-o fi dat ceva amenda si dansa a zis dimineata ca eu nu pot sa-i mai astept sa vina. Si o urcat sus si s-o inchis acolo", a spus colega femeii.

Magazinul de haine si incaltaminte al Danielei nu mai avea profit, iar familia se descurca extrem de greu cu banii. In urma cu 4 ani, cei doi soti au infiat doua fetite de 6 si 9 ani. S-au imprumutat la banca si au cumparat o locuinta. Acum doi ani, ANAF i-a amendat pentru nereguli gasite in magazin cu 15 mii de lei - pentru care s-au indatorat din nou.

"Au sunat-o sa plateasca nu stiu ce facturi, datorii...nu poti sa-ti platesti datoriile sa traiesti si apoi...", a spus o colega.

"Si-o luat viata, s-o spanzurat din cauza bancilor. I-o dat amenda, i-o confiscat averi, tot ce avea. Si i-o dat amenzi ca nu-si poate plati. Creste doua fete abandonate de parinti", a spus altcineva.

"Intr-un magazin de la etajul complexului comercial a fost gasit cadavrul unei femei. Manevrele de resuscitare nu si-or facut efectul", a spus Cristian Vint, Biroul de Investigatii Baia Mare.

Sotul Danielei a declarat ca nu stia de problemele ei. Cel mai probabil femeia il menaja pentru ca este bolnav si ducea singura povara datoriilor.

"Le-a fost greu, au scos bani din banca si vanzarile nu merg...N-a vorbit nimic cu mine, n-a zis nimic din ce vrea sa faca", a spus Dorina Oltean, cumnata femeii.

"Durere mare a avut ea saraca, fata tanara, daca a facut asta. A fost tot ingandurata pentru ca bineinteles serviciul si dupa, hai acasa, doua fete acasa", a spus un vecin.

Fiscul a declarat ca desfasoara inspectii in acel complex, insa nu a verificat si magazinul femeii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO