O conducta de gaze din Drumul Taberei a luat foc. Flacarile, cat un BLOC DE PATRU ETAJE. VIDEO


Ultimul update: Luni 08 Octombrie 2012 10:07
Data publicarii: Vineri 14 Septembrie 2012 20:21
Categorie: Stiri actuale

O conducta de gaze, din Drumul Taberei, Bucuresti, a luat foc, vineri seara, in timpul lucrarilor de la Metrou, scurgerea de gaze fiind anuntata la 112.

Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fata locului pentru a stinge flacara care are o inaltime de 25 de metri.

Un muncitor ar fi provocat o fisura in conducta de gaz, astfel ca firma de constructii care executa lucrari pe tronsonul de metrou Pantelimon-Drumul Taberei a apelat serviciile de interventie. In timp ce era supravegheata zona, s-a aprins o flacara inalta de zeci de metri.

Alimentarea cu gaz in zona a fost intrerupta, insa pe conducta a ramas gaz, astfel ca, pana la transmiterea acestei stiri, flacara nu fusese stinsa.

Potrivit companiei Distrigaz Sud Retele, este vorba de o avarie cauzata de firma care executa lucrari la metrou in Drumul Taberei.

O echipa de interventie a companiei Distrigaz a ajuns in zona pentru remedierea situatiei. De asemenea, doua echipaje de pompieri au intervenit.

Pompierii au afirmat ca nu exista risc de explozie.

Totusi, locuitorii din zona erau ingrijorati ca pe marginea gropii unde a izbucnit flacara se afla un tractor, existand riscul ca acesta sa ia foc, desi pompierii uda puternic utilajul si perimetrul.

Locuitorii spun ca teava s-a fisurat in jurul orei 17.00, atunci auzindu-se un vuiet, presupunandu-se ca era de la presiunea gazului.

Miros de gaz a fost simtit la Valea Ialomitei, atunci fiind apelat serviciul unic de urgenta. Dupa aproximativ o ora, a izbucnit incendiul.

Traficul rutier a fost deviat, izolandu-se perimetrul Romancierilor-Valea Ialomitei.

VIDEO PROTVPLUS.RO