Mai multi medici stomatologi care mergeau la o conferinta au avut programare la amenzi pentru viteza

Dată publicare: 06-04-2013 19:21
Dată actualizare: 09-04-2013 06:56


O conferinta organizata in Bucuresti, la care erau asteptati mai multi medici stomatologi, a fost intarziata sambata dimineata, de politistii rutieri. Rand pe rand, doctorii au fost opriti in trafic, pentru ca se grabeau si au depasit viteza legala.

Agentii au instalat un radar pe Splaiul Unirii, pe unde trecea si drumul spre congresul respectiv. Dar in capcana au picat toti soferii vitezomani.

 

Cel mai probabil, intalnirea a inceput cu intarziere sau cu sala pe jumatate goala.

Insa radarul politistilor nu a fost astazi setat numai pe medici. Un taximetrist care avea un client grabit a fost si el sanctionat, dar si alti soferi. Unul dintre ei a achitat chiar amenda pe loc, 250 de lei.

Desi nu au luat niciun permis, politistii nu i-au iertat pe soferi: viteza este a treia cauza generatoare de accidente, in Capitala.

In total, 15 oameni au fost ucisi in Bucuresti anul trecut, din cauza vitezei. Daca vor fi aprobate modificarile propuse de Ministerul de Interne la Codul Rutier, amenzile vor ajunge la 7.500 de lei pentru vitezomanii care au mai mult de 60 de kilometri peste limita legala.

Tags: amenzi, radar,


VIDEO PROTVPLUS.RO