Gigi Becali cere jurnalistilor sa nu mai publice informatii despre familia sa. "Viata mamei mele ar putea fi pusa in pericol"

Ultima actualizare: 27-03-2014 07:01

Gigi Becali cere liniste si solicita jurnalistilor sa nu mai publice informatii despre familia sa. "Vestile despre starea mea de sanatate i-ar putea pune in pericol viata mamei mele", a declarat el, prin avocata sa.

Intre timp, reprezentantii sai legali continua lupta cu institutiile statului si cer ca patronul Stelei sa fie lasat in permisie, dar si sa se opereze in strainatate.

Gigi Becali s-a suparat pe presa si cere liniste. Avocata lui i-a transmis mesajul asezata pe jiltul aurit al lui Becali din Palatul sau, de pe aleea Alexandru din Bucuresti.

"Domnul Becali nu mai este persoana publica, nu mai detine nicio demnitate publica, motiv pentru care noi spunem ca nu este autorizata frangerea dreptului la viata privata", a spus avocata Maria Vasii.

In acelasi timp, Gigi Becali se lupta cu Administratia Nationala a Penitenciarelor, pe care o acuza ca i-a respins in mod abuziv dreptul de a iesi din penitenciar pentru a-si vizita familia.

"Domnul Becali a solicitat acele permisii cate 10 zile, in prezent domnul Becali beneficiind de 30 de zile de permisie, din care nu i-au fost acordate nici macar o zi", a mai spus Vasii.

Becali, prin intermediul avocatei, a facut in ultimele saptamani plangeri la Parlament si la Presedintie, cerand pe de o parte sa fie lasat sa se opereze la coloana vertebrala in strainatate si, pe de alta parte, sa i se permita sa isi viziteze familia.

Gigi Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, pe 20 mai 2013, la trei ani in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul "Valiza" si in cel al sechestrarii hotilor care i-au furat masina.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO