Gest tulburător al unui tânăr din Vaslui care s-a întors de la muncă din Suedia

Dată publicare: 18-07-2019 17:02
Dată actualizare: 18-07-2019 17:36


Sfârşit tragic pentru un tânăr de 32 de ani din judeţul Vaslui, care şi-a pus capăt zilelor pentru că nu a suportat despărţirea de soţie.

Bărbatul se întorsese de curând din Suedia, iar partenera lui de viaţă este la muncă în Germania. Problemele mai vechi dintre cei doi au culminat cu o discuţie mai aprinsă la telefon. Gândurile apăsătoare că va fi părăsit de soţie l-au împins, cred cunoscuţii, să facă gestul fatal.

Cei doi nu se aflau la prima ceartă şi stăteau mai mult despărţiţi - însă nimeni nu s-a gândit că bărbatul va fi cuprins de disperare, până într-atât încât să-şi dorească moartea.

Întors recent în ţara de la muncă în Suedia, bărbatul a fost găsit aproape fără suflare de părinţii lui, în casă. Oamenii au sunat imediat la 112. Însă medicii nu au mai putut face nimic.

Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui: "La faţa locului a fost deplasată o ambulanţă TIM. Cazul a fost predat Serviciului de Medicină Legală, cercetările fiind continuate de IPJ sub coordonarea unui procuror".

Cei doi aveau împreună un copil de 4 ani de care mai aveau grijă şi bunicii.

Localnic: "A fost plecat la muncă în străinătate, femeia la lucru. La o furie, cine ştie ce s-a întâmplat, discuţii cu soţia la telefon".

Vecin: "Băiat tânăr, păcat, nu trebuia.
Reporter: Părea abătut, trist ?
Vecin: "Nu. Tocmai venise la muncă din străinătate. Spunea că vrea să plece înapoi. Îşi mai ridică o cameră,. Era băiat harnic".

Localnica: "Soţia a fost aici, înainte să plece în Germania. Mie mi-a spus că se duce în Germania, dar se întoarce înapoi. "Era o fată cumsecade".
Reporter: "Să îl fi afectat despărţirea ?"
Localnica: "În ultimul timp, ea a zis că nu se mai întoarce înapoi".

Vecină: "Era respectuos, vorbea frumos cu lumea, de la ce şi cum, nu ştie nimeni casa omului".

Procurorii au dechis un dosar de moarte suspectă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO