Focar de coronavirus la cel mai mare angajator din Brăila. Sunt 50 de muncitori infectați

Ultima actualizare: 22-07-2020 16:51
Smurd
Pro TV

Un număr de 50 de muncitori ai celui mai mare angajator din Brăila s-au infectat cu coronavirus, prefectul judeţului, Cătălin Boboc, făcând apel la muncitori să-şi ia toate măsurile de protecţie pentru ca virusul să nu se răspândească.

Potrivit prefectului judeţului Brăila, Cătălin Boboc, în ultimele zile, 50 de muncitori ai unei fabrici de cablaje auto din Brăila care numără 3400 de angajaţi au fost confirmaţi cu coronavirus.

”Cel mai mare angajator din Brăila are 50 de angajaţi infectaţi, cei mai mulţi sunt în spital. Dar este vorba despre faptul că sunt foarte mulţi contacţi, e o instituţie foarte bine, ei vin de peste tot din judeţ, călătoresc cu mijloacele de transport în comun. De o săptămână păstrăm legătura cu conducerea fabricii, au luat măşti, au luat viziere, însă oamenii sunt cei care trebuie să respecte regulile şi dincolo de fabrică”, a declarat prefectul de Brăila, Cătălin Boboc, potrivit News.ro.

Boboc a adăugat că speră să nu se ajungă în situaţia ca fabrica să fie închisă.

”Impactul economic e foarte mare, e vorba şi de impactul social, sunt 3400 de angajaţi, 3400 de familii din tot judeţul Brăila. Degeaba autorităţile fac eforturi să controleze lucrurile, dacă oamenii nu respectă măsurile. Dacă după ce pleacă poliţistul aruncaţi masca, nu păcăliţi pe nimeni. Fac apel la toţi cei care lucrează aici, la familiile lor, apăraţi-vă sănătatea şi locurile de muncă până la urmă. Dacă nu vă protejaţi, nu anunţaţi DSP-ul atunci când e cazul, dacă lucrurile escaladează, vom fi obligaţi să luăm măsura închiderii fabricii”, a mai declarat prefectul Cătălin Boboc.

În Brăila, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 39 de cazuri noi de infecţie cu coronavirus. Potrivit grupului de comunicare strategică, Brăila a ajuns să numere 464 de cazuri de coronavirus.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!