Este oficial - nu mai sunt locuri de cazare în hotelurile din Cluj-Napoca pentru prima săptămână din august.

Camerele au fost ocupate de îndată ce s-a anunțat că Festivalul UNTOLD va începe din 4 august.

Acum la mare căutare sunt cei care au camere de închiriat. Special pentru participanții la festival s-a creeat și pagina de facebook "Adoptă un untoldi-st", pentru cazare gratuită.

Reprezentanții festivalului au anunțat și numele marilor artiști care vor urca pe scena mare de pe Cluj Arena.

Printre aceştia se numără și J. Balvin, supranumit și prințul reghetonului.


Născut José Álvaro Osorio Balvín, columbianul în vârstă de 37 de ani este cel mai bine vândut artist latin, cu 35 de milioane de albume în toată lumea. Anul acesta fanii Festivalului Untold, vor avea ocazia să-l vadă live pe Cluj Arena.

Edi Chereji Head of Marketing Untold: "E un artist care va mişca cu siguranţă tot stadionul cu ritmurile sale de dans, iar la cartea sa de vizită are lucruri impresioante, cea mai stream-uită piesă pe spotify, cea mai ascultată piesa latino pe youtube, 3 premii grammy şi lista poate continua".

Aproape 400 de mii de oameni au participat la ediția din 2019 a festivalului Untold, iar anul acesta organizatorii se aşteaptă la o cifră asemănătoare pe stadionul din Cluj.

Edi Chereji, Head of Marketing Untold: "Dacă nu aveți încă un abonament la festival mai puteţi să vă cumpăraţi sunt şi bilete de o zi dacă nu puteţi să ajungeţi în toate cele 4 zile".

Pentru că prețul cazărilor explodează pe perioada festivalului, mulți participanți apelează la clujenii care oferă gratis cazare pe pagina de Facebook "Adoptă un untoldist".

Mihai Huțanu administratorul paginii "Adopta un untold-ist": ”Începutul e undeva în 2016, dacă nu mă înşel 2017 a plecat de la un anunţ. Preţurile fiind foarte mari, m-am enervat şi am zis că îi iau eu în gazdă. În primul an în 2016 au fost peste 10 mii de adopţii. S-a făcut un schimb, s-au legat prietenii tu mă cazezi la tine eu te cazez la mine, au fost şi două trei perechi care s-au căsătorit datorită pagini "Adoptă un untoldist". Evident că oamenii nu vin cu mâna goală, aduc o sticlă de vin, un cadou din ţara unde vin, sunt lucruri foarte faine".

La cel mai așteptat festival de muzică din Europa, UNTOLD, îi veți putea vedea și pe DJ-ii: David Guetta, Don Diablo, Hardwell, Steve Aoki, Lost Frequences și mulți alții.