Femeia care s-a sinucis pentru ca nu si-a primit salariul de 3 luni a fost inmormantata. Decizia luata de familie

21-03-2015 17:50


Durere si revolta la Galati, unde a fost inmormantata Stefana, femeia de 48 de ani care si-a pus capat zilelor, disperata ca nu-si primea salariul de trei luni.

Rudele vor sa dea in judecata firma pentru care lucra cu forme legale. Stefana ii donase un rinichi fiicei sale si amandoua aveau nevoie de tratamente costisitoare ca sa poata trai. Gestul Stefanei de a-si lua viata i-a socat pe cei care o cunosteau, dar in acelasi timp situatia in care ea se afla i-a revoltat.

Stefana lucra la o firma de curatenie care nu i-a mai dat salariul de 600 de lei in ultimele 3 luni. Avea nevoie disperata de bani pentru tratamentul ei si al fiicei sale de 22 de ani, careia ii donase un rinichi.

Rudele spun ca sefii ii tot promiteau ca o vor plati, insa nu se tineau de cuvant. Invinsa de griji si necazuri, femeia si-a pus capat zilelor. A fost gasita la ultimul etaj al unui camin studentesc din Galati, unde facea curatenie.

"Era umilita, jignita. Au gasit-o cu sange la nas din cauza efortului pe care-l depunea. Pentru Andreuta vom merge inainte, nu putem chiar sa lasam lucrurile asa, nu vrem chiar sa fim calcati in picioare. Ea s-a sacrificat si i-a donat Andreei un rinichi. Eu de ce spun ca i-a dat de doua ori viata. A nascut-o a doua oara", a marturisit fratele victimei.

"A fost sufletul meu, mi-a dat viata a doua oara, o iubeam enorm de mult, ea la fel... Am ras impreuna cu o seara inainte, ne-am imbratisat, ne-am pupat, am fost tot timpul cele mai apropiate", a spus fiica victimei.

Familia are de gand sa dea in judecata conducerea firmei la care lucra femeia. "Eu am insistat la firma, dar nu au binevoit sa vorbeasca cu noi", a explicat sotul victimei.

"Din cauza ca nu avea bani, si faptul ca o mintea, ca lasa maine, lasa poimaine, pe ea a durut-o foarte tare", a povestit o colega.

Stefana a lasat un bilet de adio in care a scris "este decizia mea si va iubesc", dar inspectorii de munca au deschis o ancheta la firma la care era angajata. Angajatorii ei au refuzat sa comenteze situatia.

Tags: galati, sinucidere,

VIDEO PROTVPLUS.RO