Dublu necaz pentru un barbat din Bacau, operat de urgenta la Iasi. Ce a descoperit in fata spitalului cand a fost externat


Ultimul update: Vineri 15 Mai 2015 07:14
Data publicarii: Marti 12 Mai 2015 17:16
Categorie: Stiri actuale

Dublu necaz pentru un pensionar de 66 de ani, din Bacau. Saptamana trecuta, barbatul a fost internat in spital la Iasi si operat de urgenta, iar acum, cand a vrut sa plece acasa, a avut supriza sa nu-si mai gaseasca autoturismul.

Autoritatile i l-au ridicat, iar omul a umblat marti toata ziua, in pijama, intre spital, politia locala si depozitul de masini al primariei, ca sa sa-si recupereze vehiculul.

Barbatul de 66 de ani este bolnav si are probleme cu rinichii de mai multi ani. El a venit la Iasi sa-si rezolve niste probleme, iar miercuri dimineata a facut o criza renala si s-a dus de urgenta la Spitalul Parhon. Cum in curtea unitatii nu avea loc de parcare, si-a lasat masina in fata unei statii de taxiuri, unde nu incurca circulatia.

Omul a fost apoi internat si operat de urgenta. Vineri, cand a vrut sa plece acasa, si-a dat seama ca nu mai are nici masina, si nici bani sa plateasca taxa de recuperare a autoturismunului, de 400 de lei. Marti, a plecat din spital in pijamale, de dimineata si a negociat intreaga zi cu autoritatile locale ca sa-si recupereze masina.

De la spital, prima data omul a ajuns la Politia Locala. Barbatul a incercat sa explice ca are nevoie de masina ca sa ajunga acasa, intrucat abia fusese externat din spital.

Cei de la Politia Locala i-au explicat ca masina fusese ridicata legal si ca doar cei de la depozitul de masini il puteau ajuta.

Nicolae Tache, barbatul internat: "Ieri mi-a facut externarea si m-am trezit ca nu pot sa plec de acasa, ca masina e sechestrata de politie. Le-am spus medicilor sa ma mai tina o zi."

La depozitul de masini, omului I s-a explicat ca, daca vrea masina inapoi, trebuie sa plateasca 400 de lei. Dupa doua ore de negocieri, omul a semnat o declaratie pe proprie raspundere ca va plati banii cand va ajunge acasa, in Bacau, si in sfarsit si-a recuperat masina.

"Voi plati si dupa aia fac actiune in instanta", a dezvaluit barbatul.

Acum, e in drum spre casa, dupa o patanie pe care nu o va uita prea curand.

VIDEO PROTVPLUS.RO