Sacrificiul suprem in numele unei prietenii extraordinare. Cine era casiera ucisa de agentul Vladan

Ultima actualizare: 24-09-2012 21:15

Mariana Bendre, casiera coaforului unde a avut loc tragedia, a platit cu viata faptul ca a sarit sa-si apere colega.

S-a asezat intre ea si sotul care avea pistolul in mana fara sa se gandeasca la ce se poate intampla. Iar agresorul a doborat-o cu 3 gloante. In urma ei au ramas o fata de 19 ani si un sot care nu reusesc sa-si stapaneasca lacrimile. Durerea pe care o simt este greu de descris in cuvinte.

Mariana Bendre era casiera la coaforul de la Perla. Ar fi implinit 42 de ani peste cateva zile. Femeia era casatorita de 22 de ani si, spre deosebire de prietena ei, Florina Vladan, avea acasa o familie fericita pe care o iubea si pentru care era in stare de orice. Nimic nu o obosea si facea totul cu o dragoste si o intelegere neimaintalnite. Asa o descriu fata si sotul ei.

O femeie frumoasa, blanda si zambitoare care a plecat mult prea repede dintre noi. O mama dedicata si o sotie extraordinara. Mariana a fost ucisa pentru ca nu a putut sta deoparte atunci cand Gheorghe Vladan a intrat in coafor si a inceput sa-si ameninte sotia. A sarit de la locul ei si a incercat sa-si apere prietena.

La 19 ani, fata ei, Georgiana, prefera sa isi aminteasca de ea zambind si dansand.

"De Revelion a simtit parca ceva si a zis sa facem o petrecere de pomina. Stia tot timpul ce simt fara sa ii spun ca am ceva anume", a povestit Georgiana.

Nimic nu mai poate fi schimbat acum. Luni, Mariana a crezut ca merge la serviciu si ca ziua va fi ca oricare alta. Lucra deja de doi ani la salonul de la Perla. Din pacate, la caderea serii, nu s-a mai intors acasa, la familia ei. Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO