Declaratii cruciale in "Dosarul Elodia". Marturia expertului criminalist despre petele de sange gasite in casa lui Cioaca

Ultima actualizare: 02-05-2014 07:07

Zi grea pentru Cristian Cioaca. Marti se judeca la Curtea de Apel Pitesti procesul in care politistul esta acuzat de omor, iar pe lista martorilor audiati se afla doi experti ale caror marturii sunt cruciale.

Este vorba despre un expert criminalist din Institutul National de Criminalistica si despre un specialist de la Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici" din Capitala.

Primul audiat de judecatori a fost expertul criminalist chemat sa faca lumina in disputele privind probele de sange ridicate din casa sotilor Cioaca - Ghinescu.

Acesta a participat personal la prelevarea lor si la analiza ADN si a explicat instantei intreaga procedura. Specialistul a sustinut ferm ca urmele gasite in casa sunt de sange si ca ii apartin Elodiei Ghinescu.

Acelasi lucru l-a afirmat si despre petele din portbagajul masinii politistului si despre cele de pe tocul pistolului sau.

Urmeaza sa fie audiat si un expert in medicina legala.

Acestia sunt ultimii martori in procesul de omor.

Va reamintim ca politstul Cristian Cioaca a fost deja condamnat in prima instanta la 22 de ani de inchisoare pentru omor si profanare de cadavre.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO