Primarul din Motru a primit amendă după ce s-a afișat la o petrecere cu lăutari, fără mască. Cât are de plată

Dată publicare: 05-04-2021 16:18
Dată actualizare: 06-04-2021 09:14


Primarul din Motru a primit amendă după ce s-a a...
Primarul din Motru a primit amendă după ce s-a a...

Cosmin Morega, primarul din Motru, a fost amendat cu 3.000 de lei, după participarea la o petrecere, fără să poarte mască.

Petrecerea a avut loc în aer liber, duminică seara, fără ca niciunul din participanți să poarte mască, iar imaginile au ajuns pe rețelele sociale.

Imagini filmate de la petrecerea respectivă, la care au cântat şi lăutari, au fost publicate pe reţelele de socializare. În imaginile respective este vizibil şi primarul Cosmin Morega (PSD), acestuia fiindu-i adresate şi dedicaţii de către lăutari, arată surse judiciare citate de Agerpres.

„Ca urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru s-au sesizat şi au efectuat verificări, constatând faptul că, în seara zilei de 4 aprilie a.c., şase persoane s-ar fi reunit cu ocazia aniversării unuia dintre cei şase bărbaţi, organizând o petrecere, în aer liber, fără a purta masca de protecţie. Pentru nerespectarea restricţiilor prevăzute în acest sens de Legea 55/2020, poliţiştii au luat măsura sancţionării participanţilor la activitate, fiind aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.000 lei", au informat, luni, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj.


VIDEO PROTVPLUS.RO