Constănțenii fără certificat verde s-au luat la bătaie cu jandarmii pentru că nu aveau voie să intre în Târgul de Crăciun

Ultima actualizare: 03-12-2021 20:16
Constănțenii fără certificat verde s-au luat la bătaie cu jandarmii pentru că nu aveau voie să intre în Târgul de Crăciun
Replica de Constanța

Un grup de bărbaţi şi femei a provocat un scandal, vineri seară, în Parcul Arheologic din Constanţa, persoanele respective încăierându-se cu forţele de ordine pentru că nu li s-a permis accesul în Târgul de Crăciun fără certificat verde.

 

Grupul a forţat gardurile montate de autorităţi şi a dărâmat unele dintre acestea.

"Un grup restrâns de bărbaţi şi femei a provocat în urmă cu câteva momente un scandal teribil în parcul Arheologic din Constanţa. Oamenii nu au ţinut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun şi au forţat gardurile montate de autorităţi, au dărâmat o parte dintre ele şi s-au încăierat cu forţele de ordine. Nu au ţinut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Crăciun fără a avea certificatul verde", se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

Conform sursei citate, forţele de ordine au intervenit rapid şi liniştea a fost restabilită.

"Cu toţii trebuie să înţelegem că accesul în Târgul de Crăciun organizat de Primăria Constanţa se face în conformitate cu normele legale în vigoare. Mulţumim pe această cale tuturor persoanelor care au dat dovadă de responsabilitate", au mai menţionat reprezentanţii administraţiei locale.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO