Caz șocant: Bărbat ajutat de fiica lui să tâlhărească și să bage în sac o prostituată pe care au aruncat-o apoi în pădure

Ultima actualizare: 22-07-2020 12:45
Caz șocant: Bărbat ajutat de fiica lui să tâlhărească și să bage în sac o prostituată pe care au aruncat-o apoi în pădure
Vremea Nouă

Un bărbat din Vaslui a fost condamnat la 6 ani de închisoare după ce a violat, bătut, tâlhărit și aruncat în pădure într-un sac o prostituată. Și fiica acestuia a primit 2 ani de închisoare, pentru că l-a ajutat să scape de prostituată.

 

Individul în vârstă de 41 de ani a fost condamnat în primă instanță la 6 ani de închisoare pentru viol, tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie, în timp fiica lui, în vârstă de 20 de ani, a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la tâlhărie și la lipsire de libertate în mod illegal, scrie Vremea Nouă.

Episodul petrecut pe 11 noiembrie 2019 este incredibil. Bărbatul este cunoscut în satul său, Perieni, ca fiind extrem de violent, toate partidele sale de sex terminându-se cu victime.

În acea zi, individul a plecat să caute o prostituată, pe care a găsit-o la ieșirea din Bârlad.

I-a propus femeii în vârstă de 27 de ani să-l însoțească acasă, aceasta a acceptat, dar odată ajunși la domiciliul lui bărbatul a început să o bată pe prostituată, i-a cerut să întrețină relații de tip sado-maso și s-o lovească cu biciul.

 

A dus-o cu căruța și a aruncat-o în pădure

 

Speriată, femeia a refuzat, moment în care bărbatul a violat-o cu brutalitate.

Apoi, și-a chemat în ajutor fiica și, împreună, au deposedat-o pe prostituată de telefon, bijuterii și o sumă de bani, au legat-o pe prostituată de mâini și de picioare, au băgat-o într-un sac și au dus-o într-o căruță până într-o pădure, unde au aruncat-o.

Femeia a reușit să iasă din sac și a mers prin pădure până a ieșit la drum, unde a întâlnit o altă femeie, căruia i-a cerut ajutorul.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!