Caz șocant: Bărbat ajutat de fiica lui să tâlhărească și să bage în sac o prostituată pe care au aruncat-o apoi în pădure

22-07-2020 12:39
Sursa: Vremea Nouă


Caz șocant: Bărbat ajutat de fiica lui să tâlhărească și să bage în sac o prostituată pe care au aruncat-o apoi în pădure

Un bărbat din Vaslui a fost condamnat la 6 ani de închisoare după ce a violat, bătut, tâlhărit și aruncat în pădure într-un sac o prostituată. Și fiica acestuia a primit 2 ani de închisoare, pentru că l-a ajutat să scape de prostituată.

 

Individul în vârstă de 41 de ani a fost condamnat în primă instanță la 6 ani de închisoare pentru viol, tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie, în timp fiica lui, în vârstă de 20 de ani, a fost condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la tâlhărie și la lipsire de libertate în mod illegal, scrie Vremea Nouă.

Episodul petrecut pe 11 noiembrie 2019 este incredibil. Bărbatul este cunoscut în satul său, Perieni, ca fiind extrem de violent, toate partidele sale de sex terminându-se cu victime.

În acea zi, individul a plecat să caute o prostituată, pe care a găsit-o la ieșirea din Bârlad.

I-a propus femeii în vârstă de 27 de ani să-l însoțească acasă, aceasta a acceptat, dar odată ajunși la domiciliul lui bărbatul a început să o bată pe prostituată, i-a cerut să întrețină relații de tip sado-maso și s-o lovească cu biciul.

 

A dus-o cu căruța și a aruncat-o în pădure

 

Speriată, femeia a refuzat, moment în care bărbatul a violat-o cu brutalitate.

Apoi, și-a chemat în ajutor fiica și, împreună, au deposedat-o pe prostituată de telefon, bijuterii și o sumă de bani, au legat-o pe prostituată de mâini și de picioare, au băgat-o într-un sac și au dus-o într-o căruță până într-o pădure, unde au aruncat-o.

Femeia a reușit să iasă din sac și a mers prin pădure până a ieșit la drum, unde a întâlnit o altă femeie, căruia i-a cerut ajutorul.

 

 

Sursa: Vremea Nouă, Cristian Anton

VIDEO PROTVPLUS.RO