Cardiologul buzoian Adrian Negoita a fost gasit mort, cu rani la cap. Politia a deschis o ancheta


Ultimul update: Marti 27 Iunie 2017 06:53
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2017 17:21
Categorie: Stiri actuale
Adrian Negoita

Tragedie in lumea medicala buzoiana. Tanarul medic cardiolog Adrian Negoita, seful Sectiei Cardiologie din Spitalul Judetean Buzau, a fost gasit mort, in noaptea de vineri spre sambata, in curtea locuintei pe care o avea in localitatea Vadu Oii.

Cel mai probabil, medicul de 36 de ani a murit in urma unui accident stupid, impiedicandu-se pe scari si cazand cu capul de bordura, insa a fost deschisa si o ancheta criminalistica, relateaza reporterbuzoian.ro.

Pe 22 iunie, dr. Adrian Negoita implinise 36 de ani, iar vineri isi invitase colegii de la Spitalul Fundeni, acolo unde efectua operatii, pentru a sarbatori impreuna la locuinta parintilor sai din Vadu Oii, comuna Gura Teghii.

Prima ipoteza conduce catre varianta unui accident, insa a fost deschisa si o ancheta criminalistica, fiind vorba totusi despre o moarte suspecta. In cursul noptii, medicul ar fi iesit in curte, s-ar fi impiedicat pe treptele casei si s-ar fi lovit cu capul de bordura. Colegii sai l-au gasit azi-dimineata, in jurul orei 08:00, zacand fara suflare in curte. Toate eforturile de resuscitare a tanarului medic au fost zadarnice.

Sursa:

VIDEO PROTVPLUS.RO