Culturi de canabis în vița de vie, descoperite de polițiștii din Olt și Argeș

Ultima actualizare: 16-09-2020 15:42
canabis
DIICOT

Polițiștii în două localități din județele Olt și Argeș au descoperit culturi de canabis în vița de vie. Trei persoane au fost duse la audieri, pentru a stabili în ce condiții dețineau plantele interzise.

Cultura de canabis mascată de struguri a fost descoperită de polițiștii și procurorii DIICOT în comuna Stolnici, din Județul Argeș. Erau 29 de plante, în ghivece, ascunse printre viță. Alte culturi, cu 15 de plante, au fost ridicate dintr-o altă locuință din Găneasa, transmite DIICOT.

„La datele de 15 și 16 septembrie a.c., Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Olt au efectuat, pe 15 și 16 septembrie, 4 percheziţii domiciliare în județele Olt și Argeș, într-un dosar de trafic şi consum ilicit de droguri.

În timpul perchezițiilor, polițiștii au descoperit într-o locuință, în comuna Găneasa, o cultură indoor de canabis, formată din 15 plante, în diferite stadii de creștere.

Totodată, în comuna Stolnici, județul Argeș, au fost descoperite 29 de plante de cannabis în ghivece, ce ar fi fost ascunse într-o cultură de viță de vie” a precizat DIICOT, într-un comunicat.

În afară de plante, au mai fost ridicate și semințe de canabis și instrumente pentru porționarea și cântărirea drogurilor, oamenii legii stabilind că plantele erau cultivate pentru vânzare.

Doi bărbați și o femeie au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale, au precizat polițiștii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO