Gigi Becali, sef peste detinuti la Academia Gheorghe Hagi. Nimeni nu l-ar fi vazut muncind pe patronul Stelei

Dată publicare: 29-04-2014 18:47
Dată actualizare: 02-05-2014 07:07


In a doua zi de munca la Academia de fotbal Gheorghe Hagi finantatorul Stelei, Gigi Becali a avut musafiri.

Sefii Penitenciarului au vrut sa se convinga ca atat milionarul din Pipera cat si ceilalti 22 de detinuti lucreaza cu adevarat si nu doar pe hartie.

Pe langa noua functie de consilier sportiv la Academia de fotbal finantatorul Stelei are in subordine zece detinuti pe care-i coordoneaza.

O comisie a administratiei nationale a penitenciarelor a venit la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi si a verificat modul in care este respectat contractul incheiat intre cele doua institutii. Acest contrat prevede ca detinutii de la penitenciarul Poarta Alba sa presteze munca necalificata.

Conform documentului incheiat intre penitenciar si firma Viitorul SA detinutii se ocupa de intretinerea cladirilor, la interior si exterior, precum si de terenurile sportive.

La ce concluzie au ajuns cei veniti in inspectie vom afla abia miercuri. Pana atunci insa… toata ziua detinutii de la penitenciar au efectuat diferite lucrari la o cladire in constructie. La un moment dat si-a facut aparitia si Gigi Becali, insa nimeni nu l-a vazut muncind efectiv. A lasat impresia ca supravegheaza activitatea celorlalti detinuti.

Gigi Becali va beneficia de cate o zi de reducere a pedepsei pentru patru zile lucrate la Academie. Totodata conducerea penitenciarului de la Poarta Alba a stabilit ca finantatorul Stelei va avea in mai o permisie de o zi drept recompensa pentru buna purtare.


VIDEO PROTVPLUS.RO