Romanul care a traversat Canalul Manecii inot, fara costum de neopren, s-a intors in tara. Cum a fost primit de fani

Ultima actualizare: 04-09-2016 07:10

Avram Iancu, romanul care a reusit sa traverseze inot Canalul Manecii, a revenit miercuri seara in tara, la ai lui. In aeroportul din Timisoara, el a fost asteptat de familie si de prieteni, dar si de oameni simpli, care au vrut neapărat sa-l felicite.

Sportivul a declarat ca dedica intregul efort campaniei de strangere de fonduri pentru achizitionarea Cuminteniei Pamantului.

Sustinatoare: "Suntem cateva persoane care vrem sa ii uram toate cele bune si sa-l felicitam pentru reusita lui. Toata lumea s-a bucurat, chiar am pus ceasul din ora in ora sa vedem cum a mai avansat."

Romanul in varsta de 40 de ani din Valea Jiului, care lucreaza ca bibliotecar, a reusit in sfarsit sa isi indeplineasca marele vis. In 18 ore, a traversat inot Canalul Manecii.

Avram Iancu: "A fost foarte foarte greu imaginati-va au fost 62 de km inotati. Este cumplit sa inoti extenuat si pe timpul noptii."

Anca Avram, sotia: "L-am sustinut cu toata fiinta mea, sunt foarte fericita ca a reusit sa realizeze acest lucru, desi efortul a fost imens, sunt foarte mandra de el pentru curajul de care a dat dovada, perseverenta si forta."

In urma cu 3 luni, Avram Iancu a inotat 24 de ore fara intrerupere ca sa stranga fonduri pentru azil de batrani. Acum, efortul lui a fost in numele artei.

Iancu Avram, inotator: "M-am gandit forate mult la tot ce inseamna valoare romaneasca si mai cu seama m-am gandit la Cumintenia Pamantului, dupa cum stiti am spus ca vreau sa fac si sa dedic acest intreg efort acestei campanii."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO