Averea fabuloasă găsită la clanul Sadoveanu. Zeci de macete, sărbii și cuțite, confiscate de polițiști

Ultima actualizare: 18-09-2020 10:18
Averea fabuloasă găsită la clanul Sadoveanu. Zeci de macete, sărbii și cuțite, confiscate de polițiști
Politia Romana

Şapte bărbaţi suspectaţi de şantaj au fost reţinuţi, joi seară, în urma percheziţiilor care au avut loc în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman la clanuri interlope. Poliţiştii au găsit zeci de macete, săbii, cuțite, peste 170.000 de euro şi bijuterii din aur.

”În urma activităţilor de astăzi poliţiştii au ridicat următoarele bunuri în vederea continuării cercetărilor: 24 arme albe (cuţite, macete, săbii) şi 10 obiecte contondente (bâte, castet, box metalic), un pistol tip airsoft precum şi sumele de 152.000 de euro, 38.250 de USD şi 8.020 de lire sterline”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei.

Descinderi masive la unul dintre cele mai temute clanuri interlope din Capitală

 

 

Percheziții de amploare au avut loc, joi dimineață, la domiciliile unor indivizi bănuiți de șantaj, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

 

Suspecții ar face parte din clanul Sadoveanu, o grupare interlopă de temut din Capitală. Aceștia ar fi postat pe internet mai multe mesaje video în care își amenenințau rivalii.

În timpul acțiunii, unul dintre suspecți a încercat să fugă, iar oamenii legii au fost nevoiți să tragă un foc de avertisment, potrivit unor surse.

Individul a fost prins rapid și nimeni nu a fost rănit.

În total, au fost puse în aplicare 16 mandate de percheziție domiciliară, în București, dar și în Ilfov și Teleorman.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO