Angajatul unei primării, bătut de vecin după ce i-a reproșat că taie lemne în apartament

Ultima actualizare: 01-03-2020 12:35
Angajatul unei primării, bătut de vecin după ce i-a reproșat că taie lemne în apartament
Pro TV

Secretarul primăriei din Murgeni, județul Vaslui, a ajuns la spital, după ce a fost bătut pe casa scării de un vecin, nemulțumit că i s-a reproșat că taie lemne în apartament.

Agresorul, un tânăr de 19 ani, l-a bătut pe secretarul primăriei, chiar de ziua acestuia.

Se pare că bărbatul  s-a întors acasă, seara, în jurul orelor 20.00, și a auzit cum în locuința alăturată se tăiau lemne. Angajatul Primăriei Murgeni s-a dus la ușa vecinului, căruia i-a cerut să nu mai taie lemne în casă, că nu e normal, scrie vremeanoua.ro.

În loc să își ceară scuze pentru deranj, tânărul de 19 ani a început să-l lovească pe vecin cu pumnii la nivelul feței. Victima, care este și finul primarului din Murgeni, a apucat să sune la 112 și a chemat Poliția în ajutor. Oamenii legii au venit la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă.

“Ieri, 28 februarie la orele 19.10 Poliția Murgeni a fost sesizată prin 112 de către un bărbat de 31 de ani, cu privire la faptul că un vecin provoacă scandal la domiciliu. S-au făcut cercetări, s-a stabilit că a fost și lovit, acesta depunând plângere. A fost indicată o persoană care l-ar fi agresat, ioar în cauză se fac cercetări urmând a fi stabilită situația de fapt și a fi luate măsurile legale care se impun”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Potrivit sursei citate, poliția a deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe, plus o amendă de 1000 de lei pentru că tăia lemne în casă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO