Ancheta in cazul femeilor incurcate la morga. Politistii au deschis dosar penal pentru neglijenta in serviciu


Ultimul update: Joi 08 Septembrie 2016 06:59
Data publicarii: Luni 05 Septembrie 2016 13:00
Categorie: Stiri actuale

Cele doua femei decedate, care au fost incurcate de angajatii de la morga Spitalului din Dej, au fost imormantate zilele trecute de rude.

Intre timp, spitalul unde s-a produs incurcatura a deschis o ancheta interna, pentru a-i gasi pe cei care se fac vinovati de aceasta incurcatura macabra. Si politistii fac cercetari pentru neglijenta in serviciu.

Atat cei trei angajati de la morga, cat si alti membri ai personalului medical sunt audiati zilele acestea de conducerea Spitalului din Dej.

Pentru ca rudele au alertat si politia cand si-au dat seama ca au ingropat o alta femeie, politistii au deschis un dosar de cercetare penala pentru neglijenta in serviciu. Intre timp reprezentantii spitalului spun ca procedura este clara atunci cand se preda trupul neinsufletit al unei persoane.

Acesta trebuie ridicat sub semnatura numai dupa ce este recunoscut de apartinatori. In urma anchetei se va stabili daca aceste proceduri au fost respectate. In functie de rezultat conducerea Spitalului din Dej va stabili si sanctiunile.

 

Tags: dej, morga, ancheta, spital,

VIDEO PROTVPLUS.RO