Jaf sau inscenare. Politistii din Buzau trebuie sa afle daca o tanara a fost atacata sau a regizat totul

Ultima actualizare: 14-02-2014 07:03
Jaf sau inscenare. Politistii din Buzau trebuie sa...
Alerta in Buzau. Politistii cauta un individ care ...

Politistii din Buzau sunt in alerta dupa ce o tanara, casiera la o societate nebancara, ar fi fost atacata de un individ necunoscut.

Barbatul ar fi urmarit-o pana in scara unui bloc, unde ar fi injunghiat-o, apoi i-a luat toti banii pe care ii avea la ea.

Anchetatorii incearca sa dea de urma lui, dar se gandesc inclusiv la o posibila inscenare din partea femeii.

Atacul a avut loc intr-un cartier de la marginea Buzaului, unde casiera de 29 de ani urma sa aiba o intalnire cu un client.

Agresorul a pandit-o pe femeie pana cand a intrat in scara unui bloc, s-a napusit asupra ei cu un cutit si dupa ce a ranit-o, i-a luat intreaga suma pe care o avea la ea - mai bine de 7 mii de lei.

Victima a fost transportata la spital cu o ambulanta. Din fericire, ranile pe care le-a suferit in zona abdomenului nu au fost grave si, dupa ce a primit ingrijiri, a fost lasata sa plece acasa.

Zona unde a avut loc incidentul a fost impanzita de politisti.

Victima a fost audiata de oamenii legii, carora le-a dat multe detalii despre cum arata atacatorul.

COMISAR SEF FLORINA CRUCIANU, POLITIA BUZAU:
„Ea a precizat politistilor ca agresorul i-a sustras o suma de bani din geanta pe care o avea asupra ei. O echipa formata din politisti de investigatii criminale, ordine publica, specialisti criminalisti desfasoara toate activitatile ce se impun in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs agresiunea."

Ofiterii de la investigatii criminale au mers si marti in zona unde a avut loc incidentul si au stat din nou de vorba cu martorii.

Din pacate, informatiile pe care le-au strans nu le sunt suficiente, iar barbatul care a atacat-o pe casiera este in continuare cautat de politisti.

Victima nu a reusit sa il descrie foarte bine pe atacator, iar anchetatorii nu au putut intocmi un portret robot.

Se stie doar ca este vorba de un individ tanar care la momentul atacului era imbracat cu haine de culoare inchisa.

Anchetatorii iau in calcul si ipoteza ca victima sa fi inscenat totul, pentru a face disparuti banii care sustine ca i-au fost furati.

Politistii se gandesc ca femeia si-a provocat singura rana de la abodmen si asteapta acum rapotul medicilor legisti, singurul care poate confirma sau infirma aceasta varianta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO