Alerta falsa cu bomba in mall-ul din Galati. Politia nu l-a gasit inca pe autorul farsei care a speriat sute de oameni

Dată publicare: 11-02-2017 17:43
Dată actualizare: 14-02-2017 07:12


Alerta cu bomba la un centru comercial din Galati. Mai multi utilizatori au pus imagini pe Facebook de la operatiunea de evacuare.

UPDATE 20:00 Alarma cu bomba de la cel mai mare centru comercial din municipiul Galati, de unde cateva sute de persoane au fost evacuate, a fost falsa, autoritatile urmand sa identifice persoana care a informat ca exista o bomba in magazin.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Galati, Andreea Rogojina, a declarat ca echipe ale Politiei, ISU si SRI au facut verificari in incinta centrului comercial fara sa constatate existenta unei bombe, prin urmare apelul la 112 s-a dovedit a fi fals. Ea a precizat ca in continuare se fac cercetari pentru identificarea persoanei care a semnalat existenta unei bombe, dar si pentru terorism, potrivit legii.

 

 Clientii si angajatii unui centru comercial din municipiul Galati au fost evacuati, sambata dupa-amiaza, in urma unei alerte cu bomba, la ora transmiterii acestei stiri la fata locului fiind mai multe echipe ale ISU, Politie si SRI care fac cercetari, conformNews.ro

 Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Galati, Andreea Rogojina, a declarat pentru News.ro ca la 112 a fost primit un telefon prin care o persoana ”a facut referire la o alerta cu bomba” la cel mai mare centru comercial din municipiul Galati.
La fata locului au ajuns echipe ale ISU, SRI si Politie, care fac cercetari.

Oamenii au fost anuntati prin difuzoare sa se indrepte spre iesire si sa evacueze centrul comercial, fara sa fie precizat motivul.
Atat clientii, cat si angajatii magazinului au iesit in parcarea centrului.

 

 

 

Stire in curs de actualizare

Tags: mall, galati, evacuare,


VIDEO PROTVPLUS.RO