Alerta cu bomba in centrul Galatiului, din cauza unui colet suspect. Politistii au gasit inauntru si un numar de telefon

Dată publicare: 30-05-2017 12:51
Dată actualizare: 02-06-2017 06:58


Un pachet suspect a pus pe jar, uni seara, politia din Galati si a dus la blocarea unui bulevard pricipal din oras. La fata locului au ajuns imediat echipe de genisti si caini antrenati pentru detectarea explozibililor.

Cand au deschis coletul, politistii au avut parte de o mare supriza. Toata agitatia a fost pentru cateva borcane de dulceata si niste carne alterata. Pachetul suspect a fost observat in apropierea unor hipermarketuri din Galati, langa o parcare. Imediat, politistii au izolat zona, iar echipe de genisti au inceput sa analizeze coletul.

„E un colet suspect aicea. E un pachet langa stalp, acolo si asteapta genistii acum, sa vina sa vada despre ce e vorba. Dar zona nu e securizata destul de bine, daca e vorba de ceva mai grav. Circulatie, trafic, atata lume pe aicea, nu-i in regula", spune un localnic.

Pirotehnistii au adus si caini antrenati pentru detectarea explozibililor si, dupa o verificare atenta, au deschis coletul. Iar inauntru, surpriza: pirotehnistii au gasit carne stricata si cateva borcane cu dulceata. Cel mai probabil pachetul a fost trimis din strainatate si, pentru ca produsele s-au stricat pe drum, cel care l-a primit l-a abandonat langa cel mai apropiat cos de gunoi.

Subinspector Andreea Rogojina, purtator de cuvant IPJ Galati: "La fata locului s-au deplasat echipe operative din cadrul inspectoratului care, la finalizarea verificarilor, au constatat faptul ca respectivul pachet nu prezenta un pericol."

Pentru ca pe pachet erau scrise o adresa si un numar de telefon din Italia, politistii urmeaza sa afle cine a ridicat pachetul si in ce conditii l-a abandonat.


VIDEO PROTVPLUS.RO