Aflat sub influenta drogurilor si incatusat, un tanar din Iasi a reusit sa fuga din spital. Unde a fost gasit. VIDEO

Ultima actualizare: 22-02-2016 07:10

Evadare surprinsa in direct vineri la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi. Un tanar de 20 de ani, probabil aflat sub influenta drogurilor, a fugit din triajul unitatii chiar in momentul in care medicii si infirmierii incercau sa-l imobilizeze.

Baiatul fusese adus de rude dupa ce facuse o criza puternica in urma consumului de substante interzise. Pentru ca devenise foarte violent, fusese incatusat de un echipaj de politie chemat de parinti.

In imagini se vede cum un politist alearga dupa tanar la cateva secunde dupa ce baiatul incatusat a rupt-o la fuga. Cu puteri nebanuite, urmaritul sare gardul spitalului si incearca sa se faca nevazut printre blocurile din apropiere. Agentul, in civil, a reusit sa-l gaseasca ascuns intr-o scara de bloc. Locatarii spun ca au auzit galagie, tipete, si au iesit speriati sa vada ce s-a intamplat.

Barbat: "I-am vazut pe cei doi. Am inteles ca unul a evadat."
Reporter: "Se mai intampla din astea?"
Barbat: "Da, se intampla des sa sara gardul."

Femeie: "M-am speriat, am iesit din casa. Ma bucur ca l-a prins."

In cele din urma, tanarul a fost retinut si dus din nou la Spitalul de Psihiatrie din Socola. Medicii de aici spun ca se confrunta des cu astfel de cazuri si, nu de putine ori, bolnavii devin violenti si agreseaza personalul unitatii medicale. Acum, tanarului i se vor face tote anlizele pentru a se vedea ce substante ar fi folosit si ce tratament trebuie sa umeze.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO