Omul de afaceri impuscat in Capitala, transferat la o clinica din Germania. Ipotezele politistilor

Dată publicare: 24-11-2013 17:35
Dată actualizare: 27-11-2013 06:49


Omul de afaceri croat, impuscat vineri seara in fata firmei sale din Bucuresti, a fost transferat, cu un avion medical, la o clinica privata din Germania.

El a decis sa continue tratamentul acolo, asa ca le-a cerut medicilor de la Floreasca sa-l externeze. Intre timp, ancheta merge mai departe, cu un cerc de suspecti si cateva piste de lucru. 

Barbatul avea o asigurare medicala complexa, asa ca a decis sa profite de ea si sa se transfere la Berlin. I-a anuntat de acest lucru si pe politistii care l-au audiat sambata, iar ofiterii nu s-au putut impotrivi in niciun fel deciziei.

Nici medicii nu s-au opus. Desi a fost impuscat de trei ori, starea medicala a barbatului este una buna

In urma lui, politistii incearca sa dea de urma agresorului. Au declarat duminica ca au un cerc de suspecti din care fac parte persoane din anturajul victimei si doua ipoteze principale de lucru.

Prima dintre ele este varianta unui conflict al victimei cu un partener de afaceri strain, care ar fi putut comanda atacul sau sa fi fost chiar el cel care a apasat pe tragaci.

Anchetatorii nu exclud insa nici varianta ca autorul sa fi fost un roman cu afaceri in domeniul fierului vechi, care se temea de concurenta.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO