Cum poate ramane Oana Zavoranu fara site. Pepe, asteptat la audieri, pentru violare de corespondenta

02-06-2011 13:12

Pepe este asteptat joi la sectia 25 politie din Capitala, in dosarul in care Oana il acuza ca i-a violat corespondenta privata si a dat-o publicitatii.

Cantaretul ii ceruse saptamana trecuta sotiei sale sa renunte la acuzatii, amenintand-o ca altfel ii va desfiinta site-ul personal de promovare.

Pepe ar fi trebuit sa soseasca la sectia 25 in jurul orei 12.00, insa nu si-a facut aparitia. De altfel, surse oficiale sustin ca Pepe incearca sa-si negocieze prezenta la ancheta, cerandu-le polistilor sa asigure totala discretie.

Daca Pepe nu se prezinta nici joi la politie ar fi pentru a treia oara cand cantaretul nu raspunde invitatiei oficiale pentru a da explicatii in dosarul in care sotia lui, Oana Zavoranu, il acuza de violarea secretului corespondentei, santaj si amenintare, dosar in care aceasta pretinde daune de zece milioane de lei.

In acest caz, politistii iau in calcul si varianta unui mandat de aducere, ceea ce inseamna ca Pepe ar putea fi adus cu forta, in ipoteza in care insista sa nu raspunda pozitiv la aceste citatii.

Oricum, intre Oana si Pepe exista mai multe confruntari la nivelul sectiilor de politie. Zilele trecute, cei doi si-au trimis cateva mesaje legate de acest subiect. Oana ii ceruse sa se impace si i-a dat de inteles ca daca el va renunta la plangerea in care o acuza de furt intre soti, dar si de distrugerea locuintei conjugale, la randul ei va renunta la aceasta plangere.

Pepe a rabufnit si a spus ca "aceste dosare nu sunt o moneda de schimb" si, mai mult, i-a transmis celei care oficial inca ii mai este sotie, asta cel putin pana la divortul din fata notarului care se va consemna in aproximativ doua saptamani, el nu va renunta la nicio plangere si i-a cerut ei sa renunte la acest dosar. In caz contrar, a amenintat-o ca ii va distruge pagina personala de internet despre care, sustine Pepe, ar fi in proprietatea lui.

Pepe catre Oana Zavoranu: "Dosarele penale nu sunt moneda de schimb"

Care pe care. Oana Zavoranu si Pepe se bat in plangeri. Ce pedepse ar putea primi

Oana Zavoranu, de la divort la sectia de politie

 

Citeste si:

Politistul batut de interlopul "Danezu" e in stare critica

A demonstrat ca Dumnezeu exista si a ascuns dovada 40 de ani

VIDEO: Experiment cu camera ascunsa ... in sani. Cum reactioneaza barbatii cand vad un bust frumos

 


VIDEO PROTVPLUS.RO