Pepe catre Oana Zavoranu: "Dosarele penale nu sunt moneda de schimb"

Ultima actualizare: 29-10-2012 20:46

Divortul pe cale amiabila, la notar, care se apropie nu inseamna nicidecum ca Oana Zavoranu si Pepe si-au incheiat razboaiele. Desi sotia sa incepe sa-i vorbeasca despre impacare, cantaretul tuna si fulgera.

Pe cat de razboinica pare, pe-atat de pacifista vrea sa fie. La doar cateva zeci de ore de la audierea in calitate de parte vatamata, la sectia 25 politie, Oana Zavoranu, marturisesc apropiatii ei, i-a trimis lui Pepe un SMS in care ii spune foarte clar ca vor sa puna capat scandalului dintre ei, mai ales ca in cateva zile vor divorta.

In replica, spun aceleasi surse, Pepe ar fi respins categoric ideea sotiei sale, afirmand ca dosarele penale nu sunt o moneda de schimb. Mai mult, Pepe i-a cerut Oanei sa isi retraga plangerea de la politie in care il acuza ca i-ar fi divulgat fara drept corespondenta cu amantul misterios. In caz contrar, sustine Pepe, ii va desfiinta site-urile personale de promovare si intreaga arhiva virtuala pe care cantaretul sustine ca le detine in proprietate.

Cum rost de pace intre cei doi nu exista, anchetele vor merge mai departe, asa incat daca acuzele se vor dovedi a fi reale, politistii si procurorii ii pot trimite pe rand in judecata: Pepe, pentru violarea secretului coprespondentei, santaj si amenintare, iar Oana, sub acuzatiile de furt intre soti si distrugere.

Citeste si:

Locul in care tinerii merg sa moara - inca o fata pe urmele elevei admise la Cambridge

Puterea a pierdut majoritatea in Senat

Inceputul sfarsitului pentru Berlusconi? A pierdut alegerile in templul sau - Milano
 


 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO