Politistul batut de interlopul "Danezu" e in stare critica

Ultima actualizare: 03-11-2012 10:17
Spital

Codrut Oprea, politistul din Targoviste batut de un membru al clanului Ghenosu in septembrie 2010, a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitala. El este la Terapie Intensiva, intr-o stare septica foarte grava.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprita, a spus ca politistul a fost intubat si protezat respirator, fiind ajutat sa respire de catre aparate. El are si o complicatie pulmonara, astfel ca prognosticul medicilor este rezervat.

Codrut Oprea, politist in cadrul IPJ Dambovita, a fost dus in coma de gradul IV la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, in noaptea de 4 spre 5 septembrie 2010. El a fost lovit cu o sticla in cap, intr-un bar din Targoviste, de catre George Daniel Uta, zis Danezu', membru al gruparii Ghenosu.

Dupa ce l-a lovit pe politist, Uta a fugit de la locul faptei, iesind pe un geam de la toaleta unui local din Targoviste. El a fost prins in 5 septembrie 2010, intr-un apartament din Bucuresti, fiind arestat preventiv si acuzat de tentativa de omor.

Codrut Oprea a suferit doua interventii chirurgicale de mare risc pentru indepartarea hematomului de la nivelul creierului si pentru efectuarea unei decompresii cerebrale.

Politistul bagat in coma de un interlop are nevoie de ajutor ca sa traiasca

Ghenosu, seful Danezului, va sta sapte ani in puscarie

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO