Acuzaţii grave în Braşov, după dispariţia motanului Grigoraş. Ce au văzut stăpânii pe camere


Ultimul update: Luni 07 Octombrie 2019 09:28
Data publicarii: Luni 07 Octombrie 2019 08:32
Categorie: Stiri actuale

Dispariție cu semne de întrebare, în Braşov, după ce o pisică este de negăsit de câteva zile. În timp ce stăpânii bănuiesc că un vecin ar fi luat-o şi i-ar fi făcut rău, însă acesta neagă toate acuzaţiile.

Cert este că suspectul a fost surprins de camerele de supraveghere cu o pisică, însă susţine că felină îi aparţine şi nu ar fi vorba de animalul de companie al vecinilor. Cazul a intrat şi în atenţia autorităţilor.

Grigoras, un motan în vârstă de 6 ani, a ieşit în faţa porţii să se plimbe, la fel cum făcea în fiecare dimineaţă, spun stăpânii. Cum nu a mai intrat în casă până la prânz, aceştia şi-au făcut griji şi au început să îl caute. Nu l-au găsit nicăieri, aşa că s-au uitat pe camerele de supravghere. În imagini au obserat cum un vecin fugăreşte un motan pe stradă din faţa casei şi, după lungi insistenţe, individul reuşeşte să-l captureze. Bagă pisica în maşina pentru câteva clipe, apoi o ia în braţe şi se îndreaptă cu ea spre un gard în spatele căruia este un teren părăsit.

Dan Sucaciu, stăpânul pisicii: "Când a băgat-o în maşină, s-a întâmpalt ceva. El căuta să o arunce, să scape de cadavru. Se uita insistent peste gard, foarte agitat cu pisica în mână."

Stăpânii lui Grigoras spun că pisica nu se îndepărta de casa niciodată şi nici nu sărea gardul la vecini.

Odette Sucaciu, stăpâna pisicii: "Era ce a mai bună şi blândă pisică pe care am întâlnit-o. L-am căutat în apă, la stăvilar, l-am căutat viu sau mort, am vrut să îl găsim cumva".

Vecinii spun că din zona au dispărut şi alte feline.

Vecin: "Nu am găsit făptaşul, dar acum sincer, în momentul în care vezi asemena gesturi te gândeşti că poate aceeaşi persoană a fost. Mi se pare un gest incalificabil şi este un gest care nu trebuie să rămână nepedepsit"

Contactat de echipa ştirilor ProTV pentru un punct de vedere, bărbatul surprins în imagini, a susţinut că s-a dus la poarta vecinilor să îşi caute propria pisica. Pe de altă parte, stăpânii lui Grigoras susţin că în imagini apare motanul lor. Aceştia au depus plângere la poliţie împotriva bărbatului, iar oamenii legii fac cercetări pentru a afla dacă omul a furat sau nu pisica şi dacă i-a aplicat rele tratamente.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO