Un roman si-a ucis sotia, iar apoi a condus din Portugalia pana in Romania cu cadavrul ei in masina. Ce le-a spus vecinilor

21-11-2014 12:41


Fapta unui roman stabilit in Portugalia socheaza intreaga Romanie. Barbatul, in varsta de 50 de ani, si-a ucis sotia si a mers peste 3 mii de kilometri pana in tara cu cadavrul intr-un sac, asezat pe bancheta din spate a masinii.

A ajuns fara probleme acasa, in Caransebes, unde le-a povestit vecinilor ca se pregateste de inmormantare. Oamenii au simtit ca s-a intamplat ceva rau si au sunat la politie.

De sase ani, barbatul era stabilit in Portugalia, impreuna cu sotia in varsta de 46 de ani. In noaptea de 16 spre 17 noiembrie, cei doi s-au certat crunt si el a ucis-o. A impachetat apoi cadavrul si l-a asezat pe bancheta din spate a masinii, hotarat sa-l aduca acasa, pentru a-l inmormanta crestineste.

A strabatut Spania, Franta, Italia, Slovenia si Ungaria si a trecut in total de 6 vami, fara sa fie prins. Astepta ca tura politistilor de frontiera sa se apropie de final, profita de oboseala si graba lor si se strecura.

Barbatul a intrat joi in tara, dupa ce a parcurs mai bine de 3.500 de kilometri din Portugalia pana in Romania. A ascuns trupul sotiei intr-un sac, pe care l-a pus pe bancheta din spate a masinii si l-a acoperit cu paturi si haine. Desi a trecut prin atatea tari, nimeni nu a observat ca in autoturismul barbatului este un cadavru.

Mama victimei: "Se certau de cand s-au casatorit. Au plecat in Portugalia de multi ani, nu stiu ce s-a intamplat. Mi-a venit fata acasa, moarta."

La sosirea in tara, barbatul le-a povestit cunoscutilor ca urmeaza sa-si inmormanteze sotia. Vecinilor li s-a parut ciudat ca femeia moarta nu a fost adusa intr-un sicriu, asa cum era normal, si au anuntat politia.

Vecin: "Am vazut ca au coborat-o din masina si au pus-o in sicriu. Nu stiu cum s-a intamplat. Era o fata extraordinara, noi am copilarit impreuna aici."

Localnic: "Am vazut ca a coborat-o pe femeie din masina si am venit si noi sa vedem daca putem ajuta cu ceva. Dupa aia, a venit Politia si nu stiu ce s-a intamplat. Au dus-o pe femeie la spital."

Suspectul a fost condus la audieri, iar in fata anchetatorilor a recunoscut ca si-a injunghiat mortal sotia, asa cum au stabilit dealtfel si medicii legisti, la autopsie.

Ion Teaca, procuror: "A declarat ca intr-un acces de furie si-a omorat sotia, isi regreta fapta. S-au certat, s-a gandit cum sa faca sa o aduca in tara si asa a ajuns in Caransebes. Urmeaza sa fie propus pentru arestare."

Barbatul este acuzat de omor si risca pana la 20 de ani de inchisoare.

 

Tags: crime, anchete, decese,

VIDEO PROTVPLUS.RO