80.000 de euro pentru copii si adulti cu boli incurabile adunati dupa Balul Balul Edelwiess. Surprizele serii

Ultima actualizare: 19-11-2014 07:11

80.000 de euro s-au strans sambata seara la licitatia de la Balul Edelwiess, organizat de Hospice Casa Sperantei. La cel mai mare eveniment caritabil din acest an, oamenii s-au intrecut in oferte pentru o ora de tenis cu Simona Halep.

Un domn a platit 2.200 euro pentru aceasta sansa. Dar, cea mai mare suma - 6.000 de euro - a fost oferita pentru o cina organizata de Printesa Marina Sturdza, pentru 12 persoane.

Banii adunati sunt pentru o cauza nobila: servicii mai bune de ingrijire pentru copiii si adultii cu boli incurabile. O mie de euro a fost pretul de pornire pentru o cina cu Printesa Marina Sturdza. O doamna nici n-a clipit si a licitat. Imediat, insa, altcineva a plusat.

Cand s-a ajuns la 3.000 de euro, Printesa a intervenit: "Uitati care este propunerea mea: sa va adunati si amandoua sa oferiti banii, sa multiplicati beneficiile aduse Casei Hospice."

In final, cina a fost adjudecata pentru 6.000 de euro.

Simona Halep se numara si ea printre sustinatorii cauzei si a facut o donatie pentru licitatie.

Un domn a platit 2.200 de euro ca sa joace un meci de tenis cu Simona.

Daniel Bujorean, manager de comunicare Fundatia Hospice: "Ne-am bucurat foarte mult, in total am ajuns la aproape 80.000 de euro. Bani care se vor duce in ingrijirea copiilor si adultilor cu boli incurabile la Hospice Casa Sperantei."

Atmosfera a fost intretinuta de formatia Brio Sonnores, care a castigat concursul Romanii au talent.

La eveniment a fost prezent si ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummer.

Paul Brummer, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti: "Sunt inca multe de facut, am auzit ca acum numai 6 la suta din romanii care sufera de boli incurabile au acces la ingrijirea paliativa, deci urez succes in urmatoarele pentru Casa Sperantei si cu toti care sunt aici."

Gazdele celei de-a 14-a editie a balului Edelweiss au fost Corina Caragea si Dragos Bucurenci.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO