Spectacole cu artificii si torte in Romania de 1 Decembrie. In Piata Unirii, oamenii au fost entuziasmati de concertul Andrei

Ultima actualizare: 05-12-2014 00:23
Spectacole cu artificii si torte in Romania de 1 D...
Spectacole cu artificii si torte in Romania de 1 D...

Sarbatoarea de 1 Decembrie s-a incheiat la Alba Iulia noaptea tarziu, cu un foc de artificii spectaculos.

Daca ziua oamenii au iesit in strada ca sa urmareasca parada, de Ziua Nationala seara au umplut din nou Piata Unirii ca sa cante si sa danseze la concertul Andrei. La Cluj, vedete au fost militari cu torte care au marsaluit in aplauzele spectatorilor fermecati.

Mii de oameni au umplut cetatea din Alba Iulia pentru a admira impresionantul foc de artificii care a incheiat sarbatoarea Zilei Nationale. Spectacolul pirotehnic a fost dominat de culorile steagului nostru, rosu, galben si albastru.

Concertul sustinut de Andra i-a entuziasmat pe cei prezenti, care au uitat de frig si au cantat alaturi de artista.

La manifestarile de la Alba Iulia dedicate zilei Nationale, au participat aproximativ 25 de mii persoane, spun reprezentatii primariei.

Si centrul Clujului s-a umplut de oameni veniti sa sarbatoreasca Ziua Romaniei. Spectatorii de toate varstele au cantat imnul national alaturi de militarii care au defilat cu torte aprinse.

Spectator: "Este 1 Decembrie, este o zi in care noi romanii ar trebui sa fim mai uniti si sa incercam sa facem o tara mult mai buna decat e acum. Nu a contat ca ploua, nu a contat pentru ca in venele noastre inca curge un sange care ne face sa fim uniti si sa fim aici."

Punctul final al sarbatorii de la Cluj-Napoca a fost aprinderea luminilor care impodobesc orasul de Craciun.

Si in alte orase din tara, sarbatoarea nationala s-a terminat cu impresionantul spectacol oferit de militarii care se retrag cu torte.

In Capitala, soldatii Garzii de Onoare a Ministerului Apararii au pornit de la Cercul Militar si au marsaluit pana la sediul regimentului, pe bulevardul Timisoara. Sute de trecatori i-au admirat, in sunetul fanfarei. Lumina tortelor simbolizeaza un omagiu adus militarilor eroi cazuti la datorie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO