Duminica 09 Noiembrie 2025
Mazărea și fasolea au cel mai mare număr de fibre la 100 de grame. Odată ajunse în intestin, fibrele se ...
Citeste mai mult ›
Miercuri 01 Octombrie 2025
Merele, afinele, perele și alte fructe bogate în fibre pe care le găsim de obicei în supermarketuri pot ...
Citeste mai mult ›
Duminica 07 Septembrie 2025
Carbohidrații sunt principala sursă de energie a organismului și joacă un rol esențial în menținerea echilibrului ...
Citeste mai mult ›
Duminica 07 Septembrie 2025
Fibrele sunt componente esențiale ale alimentației, cunoscute pentru rolul lor în digestie și sănătatea generală. ...
Citeste mai mult ›
Luni 14 Aprilie 2025
Fibrele din vegetale au volum mare și vă ajută să mâncați mai puțin. A venit primăvara, piețele sunt pline de ...
Citeste mai mult ›
Miercuri 09 Aprilie 2025
Fibrele alimentare joacă un rol esențial în menținerea sănătății sistemului digestiv. O dietă echilibrată, bogată ...
Citeste mai mult ›
Joi 13 Martie 2025
La Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați mai mulți cercetători testează câteva alimentele pentru ...
Citeste mai mult ›
Marti 22 Octombrie 2024
Facem diferența între fibrele din cereale integrale și cele din legume. Cum arată un meniu bogat, aflăm de la ...
Citeste mai mult ›
Duminica 26 Mai 2024
Reducerea alimentelor ultraprocesate și consumul de cât mai multe fibre sunt benefice pentru sănătatea ...
Citeste mai mult ›
Vineri 19 Aprilie 2024
Aportul caloric al fibrelor este zero. Organismul nu reușește să le digere, dar sunt extrem de importante.
Citeste mai mult ›