Robbie Williams se insoara de Valentine’s Day!

06-01-2010 00:00


Robbie Williams

Se pare ca nu va fi o logodna lunga pentru Robbie Williams si Ayda Field! A cerut-o de nevasta in timpul sarbatorilor de iarna, iar de Valentine’s Day vor sa faca nunta.

 

"Robbie nu vrea sa aiba o logodna lunga. Cand isi pune ceva in minte, nimic nu-l poate opri. Si-a rugat toti prietenii si familia sa nu-si faca planuri pentru weekend-ul de 14 februarie. L-a rugat pe prietenul sau cel mai bun, Jonathan Wilkes, sa-i fie cavaler de onoare si este foarte posibil ca fostii sai colegi de trupa de la Take That sa cante la nunta", a declarat o sursa apropiata cantaretului.

Se pare ca Jay-Z stia el ceva legat de o posibila nunta! La inceputul saptamanii, rapperul declara ca isi doreste sa organizeze nunta lui Robbie Williams cu Ayda Field, in Republica Dominicana.

"As fi bucuros sa-l ajut pe Robbie sa-si organizeze nunta. Sunt sigur ca va fi o petrecere extravaganta. Luna trecuta mi-am facut petrecere cu ocazia implinirii varstei de 40 de ani, in Republica Dominicana. Ar fi un loc perfect pentru nunta lui Robbie", spunea artistul.

Sursa: Contactmusic.com

VIDEO PROTVPLUS.RO