Guy Ritchie se razbuna pe Madonna!

25-12-2008 00:00


Madonna

Dupa ce ani de zile, regizorul britanic a trait dupa regulile impuse de cantareata, acum Guy are ocazia sa i-o plateasca fostei sotii cu aceeasi moneda.


Guy Ritchie
si-a ghidat viata si relatia cu Madonna dupa niste reguli clare, pe care artista le-a asternut pe hartie, le-a botezat "Contractul" si apoi le-a agatat intr-un cui.

In document, se regaseau ordine clare in legatura cu frecventa intalnirilor dintre cei doi si a partidelor de sex. Regulile mai precizau ca Guy era nevoit sa-i imbogateasca sotiei bunastarea emotionala si spirituala, asa ca, timp de cateva ore pe saptamana, trebuia sa citeasca texte Kabbalah, impreuna cu artista.

Regizorul britanic mai avea si instructiuni legate de cuvintele pe care trebuie sa le foloseasca in timpul certurilor, pentru a rezolva conflictul intr-un mod constructiv.

Acum, e randul lui Guy sa-i stabileasca programul fostei sotii. De dragul copiilor, cei doi petrec Craciunul in Anglia, in casa care i-a revenit regizorului britanic, dupa divort. Asa ca el e seful!

Acesta i-a ordonat cantaretei sa nu dea comenzi personalului din casa si sa nu vorbeasca despre despartirea lor. De asemenea, Guy vrea ca Madonna, obsedata de mancarea sanatoasa, sa-si lase cei trei copii de manance ce vor ei de Craciun.

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO