Artistii romani, socati de disparitia tragica a Madalinei Manole

×
Codul embed a fost copiat

Disparitia tragica a Madalinei Manole reprezinta un soc pentru artistii romani. Cantareata a fost gasita moarta de sotul ei, miercuri dimineata, in locuinta lor din localitatea Otopeni.

Stefan Banica a declarat ca este socat de moartea Madalinei Manole, o artista cu care a colaborat in mai multe randuri si pe care a descris-o ca fiind o persoana "pozitiva, profesionista". "Daca pana acum s-au dus artisti cu care am colaborat, dar majoritatea erau de varsta tatalui meu, cu Madalina Manole nu stiu cum sa reactionez. M-am trezit de dimineata cu aceasta veste. As fi vrut sa cantam impreuna, anul acesta, de Craciun", a mai spus Stefan Banica, descriind-o pe Madalina Manole ca pe un artist "profesionist, jos palaria".

Prezentatorul emisiunii "Happy Hour", Catalin Maruta, a declarat ca este inca in stare de soc si ca nu-i vine sa creada ca Madalina nu mai este printre noi.

"Nu-mi vine sa cred asa ceva. Ne pregateam sa-i facem azi o urare de ziua ei. Nu pot sa accept ideea ca s-a sinucis. Era o femeie care iubea viata, scena, era bucuroasa ca avea o familie, un copil", a marturisit Catalin Maruta.

La fel de socat a fost si Aurelian Temisan la aflarea teribilei vesti.

Citește și
Madalina Manole
Madalina Manole - o fata draga, tare trista
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

"Este socant, azi era si ziua ei de nastere. Era o femeie atat de pozitiva. Isi dorea o familia fericita si o avea. Este incredibil. N-a fost numai fata cu parul de foc, era o persoana atat de pozitiva", a declarat Temisan.

Cantaretul Victor Socaciu a declarat, la aflarea vestii decesului Madalinei Manole: "Asistam neputinciosi la despartirea tragica de un om pe care toti l-am iubit, apreciat, dar despre care nu ne-am dat seama cat de fragil este.Cred ca s-a intamplat ceva dramatic in sufletul ei de a luat o astfel de decizie".

"Eu nu pot sa cred asa ceva. De ce sa se sinucida? Nu inteleg. Pentru mine este o mare dilema ce s-a intamplat. O iubea o lume intreaga. Era o fata fericita, avea o familie frumoasa", a marturisit Gabriel Dorobantu.

Marcel Pavel a declarat ca este extrem de trist si de socant de gestul Madalinei.

"Nu pot sa cred ca Madalina Manole a recurs la un gest atat de necugetat. Avea un copil si un sot pe care il iubea. Mi-a spus ca avea ceva probleme cu inima. Dar nu era un om care sa recurga la un asemenea gest. E foarte trist ce s-a intamplat", a spus Marcel Pavel.

"E ca o lovitura de traznet, e cumplit. O femeie atat de frumoasa si de succes nu poate sa recurga la asa un gest. Cred ca s-a intamplat ceva ingrozitor de a luat o astfel de decizie. Nu pot sa cred sau sa inteleg. Dumnezeu sa o odihneasca", a declarat Stela Popescu.

"Ce s-a intamplat cu Madalina este o tragedie. Era o fata frumoasa din toate punctele de vedere. Traia totul cu intensitate. Ma sperie ceea ce se intampla. E cumplit. De ce sa moara chiar de ziua ei?!", a completat Alexandru Arsinel.

Mihai Constantinescu a declarat ca vestea despre decesul Madalinei Manole este una cumplita, aceasta fiind o artista care a muncit "imens" pentru tot ceea ce a facut.

"Nu imi vine sa cred. E cea mai proasta gluma pe care am aflat-o intr-o dimineata de vara, cea mai proasta gluma a vietii. Un pacat mai mare decat asta, ca la 43 de ani sa pleci dintre noi, sa lasi in spate un copil, o cariera de succes...", a declarat Constantinescu.

Monica Anghel a declarat ca a fost colega cu Madalina Manole si a admirat-o pentru tenacitatea cu care si-a facut meseria.

"Nu am fost prietena cu Madalina Manole, am fost doar colege. Dar am admirat-o pentru tenacitatea pe care a avut-o sa faca aceasta meserie. Madalina a avut personalitate si prin asta a reusit sa mearga mai departe", a declarat Monica Anghel.

Anca Turcasiu a declarat ca este foarte trist si "aproape de neimaginat" ce s-a intamplat cu Madalina Manole.

"Putina lume stie, iar cei tineri nu au de unde sa stie cum umplea Madalina salile in anii '90. Daca puneai numele ei pe afis era sala arhiplina si nu aveai nevoie de niciun alt artist pe langa. Probabil ca a avut o mare suferinta de care nu stia nimeni si nu a mai putut sa reziste. Nu avem dreptul sa judecam pe nimeni si suntem prea mici ca sa facem afirmatii", a spus Anca Turcasiu.

Artistii plang moartea Madalinei Manole

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Adio, Madalina Manole!
Adio, Madalina Manole!

Adio si ramas bun, Madalina Manole! Fie ca de azi inainte sa canti pentru ingeri, intr-o lume perfecta. Prin plecarea ta ne-ai dat o lectie. Poate ca ar trebui sa ne iubim mai tare. Sa fim mai apropiati si mai sinceri cu noi si cu ceilalti.

Madalina Manole - o fata draga, tare trista
Madalina Manole - o fata draga, tare trista

Madalina Manole s-a nascut pe data de 14 iulie 1967 in localitatea Valenii de Munte, in judetul Prahova. Artista a inceput sa cante de la varsta de 15 ani, iar in anul 1991a obtinut discul de aur pentru albumul „Fata draga”.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.