Actori celebri la Hollywood, cercetati de FBI. Au obtinut castiguri ilegale din partide de poker

Dată publicare: 23-06-2011 15:58
Dată actualizare: 19-10-2012 00:22
Sursa: poker.fr


poker

Tobey Maguire a fost acuzat de justitia din California ca a participat la partide clandestine de poker si ca a obtinut castiguri ilegale. Actorul nu este singurul star ajuns in atentia autoritatilor din aceasta cauza.

Mai multe vedete de la Hollywood se intalneau cu regularitate in hoteluri de lux din Beverly Hills pentru a participa la partide clandestine de poker.

Tobey Maguire a fost acuzat de justitia din California ca a obtinut castiguri ilegale cu ocazia acestor partide cu miza inalta.

Potrivit unei anchete a FBI, castigurile obtinute de Maguire, eroul din franciza "Omul Paianjen", provin, de fapt, dintr-o escrocherie pusa la cale de Bradley Ruderman.

Bradley Ruderman, care a ispasit o condamnare de 10 ani de inchisoare, este autorul unei scheme piramidale de mai multe zeci de milioane de dolari.

Cu ajutorul celebrei scheme Ponzi, Ruderman a escrocat peste 25 de milioane de dolari de la 20 de investitori, pentru a-si plati datoriile la poker.

El si-a platit cu acei bani datoriile acumulate la poker in fata actorului Tobey Maguire, dar si a altor celebritati americane, precum regizorul Nick Cassavetes, actorul de televiziune Gabe Kaplan si Rick Salomon, fostul iubit al starletei Paris Hilton.

Tobey Maguire si alte 10 persoane sunt urmarite in justitie pentru castigurile lor financiare obtinute in partidele de poker contra lui Ruderman.

Tobey Maguire, care a obtinut peste 300.000 de dolari intre anii 2007 si 2008, a fost somat sa inapoieze acesti bani obtinuti in mod ilegal.

Ben Affleck, Matt Damon si Leonardo DiCaprio au participat si ei la acele partide de poker, dar, pentru moment, numele lor nu au fost citate in justitie.

Cititi si:

Giunti e alesul pentru banca lui Dinamo! E campion al Italiei cu AC Milan şi a fost recomandat de 'Il Luce'

Ce noroc pe Meme! Steaua a făcut cel mai important transfer al verii din ÎNTÂMPLARE

Sursa: poker.fr


VIDEO PROTVPLUS.RO