Vocea Romaniei. Loredana despre Julie Mayaya: "Esti o incantare. A fost un numar senzational". VIDEO

04-12-2012 21:39


Julie Mayaya a incins publicul la Vocea Romaniei, marti seara, cu melodia Christinei Aguilera, "Something's got a hold on me".

Ai voce puternica, care razbate. Esti de acolo, din film. Ma bucur ca ati ales piesa asta. La tine nu am ce sa critic de data asta. Ai facut senzatie”, a declarat Marius Moga.

Loredana: “Esti o incantare. A fost absolut sensational numarul tau si ai iesit din tiparele concursului. Felicitari din toata inima. Ai o voce foarte bine dezvoltata, ai tot ce iti trebuie”.

“M-ai uns pe sulfet piesa asta si interpretarea ta. Trebuie sa fiu de acord cu Brenciu. Nimeni din concurs nu ar fi cantat mai bine piesa asta. Foarte buna interpretarea. Bravo!”, a spus si Smiley.

Iar antrenorul Horia Brenciu:Avem parte de o voce care trece peste standardele obisnuite. Ea e fata de vocea careia eu m-am indragostit

Povestea lui Julie Mayaya

Din clasa a 5-a a inceput sa cante in corul scolii. Apoi la varsta de 15 ani a inceput sa cante cu Victor Lavric si asa si-a inceput cariera in muzica. A inceput sa cante la evenimente, la party-uri.

Cand a terminat liceul s-a mutat in Bucuresti la facultatea de Mate Info si a inceput sa cante cu diverse band uri la evenimente si baruri.

Cand era la gradinita la serbare prefera sa cante oricate piese dar sa nu urce singura pe scena, trebuia sa fie un coleg cu ea sa o tina de mana.

Primul concurs la care a participat, cand a cantat in fata unei sali de teatru pline i a adus cea mai mare emotie din viata ei. Fiecare concurs la care a participat, fie l a castigat , fie a luat premiul I.

Nu a facut studii de muzica deloc, a terminat matematica-informatica.

Julie se trage dintr-un tata cu origini din Congo, iar mama romanca (Pitesti – jud. Argesi). Parintii ei s-au cunoscut in facultate, au fost colegi. Au facut Facultatea de Automatizari si Calculatoare din Iasi. Tatal sau era oricum stabilit in Romania pe parcursul studiile, iar dupa casatoria cu mama ei, s-a stabilit in Romania.

Muzica inseamna un mod de viata. Asta face toata ziua, cu asta se trezeste, cu asta doarme, asa lucreaza, asta este viata ei, muzica.

Tatal ei a facut parte dintr o trupa in tineretile lui. Prima data cand a cantat a fost la serbare in clasa a II a. In clasa a V a mergea déjà la spectacole.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO