Vicarul gay, lăsat pe drumuri de fotomodelul român, a anunțat că s-au împăcat: „Îi voi lăsa averea mea”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 09 Mai 2018 13:58
Categorie: Stiri Diverse
Philip Clements

Preotul anglican, în vârstă de 79 de ani, părăsit de modelul de origine română, cu 50 de ani mai tânăr, a anunțat că s-a împăcat cu Florin Marin.

Cei doi s-au căsătorit în aprilie 2017 și s-au mutat în România, dar relația s-a terminat câteva luni mai târziu, după ce vicarul i-a cumpărat un apartament în Capitală. Întors în țara natală, Clements a fost nevoit să trăiască o perioadă în casa unui prieten din Kent.

Potrivit presei internaționale, romantismul dintre cei doi s-a reaprins, iar Philip Clements este hotărât să-l treacă în testament, ca unic moștenitor, pe Florin.

„Trebuie să fiu realist. Am aproape 80 de ani și vreau să știu că Florin va fi în siguranță. El este singurul căruia îi pot lăsa averea mea. Dacă totul va merge bine, el va fi trecut în testamentul meu”, a declarat bărbatul în vârstă de 79 de ani.

Mutarea în România nu a fost una fericită pentru Clements. Preotul pensionar a povestit pentru The Mirror, la finalul anului trecut, că se simțea plictisit, mizerabil și singur atunci când soțul cu 50 de ani mai tânăr pleca la petreceri cu prietenii săi.

”Am găsit limba dificilă, nu aveam prieteni, Florin ieșea destul de mult și apartamentul era prea departe de centrul orașului. Eram destul de plictisit și m-am simțit cam mizerabil. Florin și cu mine ne certam, iar prietenii mei mi-au cerut să mă întorc în Anglia”, a povestit Clements.

”Când mă gândeam să mergem la culcare, el pleca în cluburi de noapte”, a mai declarat preotul.

”M-am întors în septembrie, știind că nu am unde să mă duc. I-am lăsat apartamentul lui Florin, pentru că am vrut să aibă ceva după ce mor. M-am trezit fără adăpost, dar prietenii mei m-au salvat”, a mai spus acesta.

Totodată, bătrânul dezminte informația potrivit căreia Florin Marin ar fi avut o altă relație cu un bărbat în vârstă de 50 de ani. Preotul anglican a explicat faptul că respectiva idilă a fost fabricată de televiziuni, nefiind reală.

"Povestea a fost inventată. Sunt destul de sigur că cei doi nu au fost niciodată împreună. Sunt destul de sigur că nu era cu el, și a fost un lucru făcut."

Deși despărțiți, cei doi nu au divorțat niciodată, iar acum, Clements spune că este pregătit să-i dea o nouă șansă lui Florin.

„Am învățat din greșeli. Amândoi trebuie să facem sacrificii. Au existat zvonuri că ar fi fost implicat într-o altă relație, însă Florin a negat aceste lucruri.

El este soțul meu și vreau să se simtă în siguranță cu mine. Nu am de gând să-l părăsesc. Știu că relația noastră este bazată pe sentimente reale, nu urmărește averea mea, așa cum spun gurile rele”, a declarat vicarul.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa:

Răzbunarea preotului anglican părăsit de soțul român: și-a găsit un iubit și mai tânăr, tot român
Un vicar din Anglia şi-a dat foc după ce a fost bănuit de pedofilie
Un vicar din Anglia şi-a dat foc după ce a fost bănuit de pedofilie
VIDEO PROTVPLUS.RO