Românul care a moștenit o avere de la soțul său vicar de 81 de ani are un nou iubit. ”Sunt foarte deștept”

Ultima actualizare: 27-10-2021 14:04
Românul care a moștenit o avere de la soțul său vicar de 81 de ani are un nou iubit. ”Sunt foarte deștept”
Profimedia

Modelul Florin Marin, care a moștenit o avere de la fostul său soț, vicarul englez de 81 de ani Philip Clements, are acum un nou iubit, un spaniol în vârstă de 51 de ani. Cei doi au mai fost împreună, pe când Florin luase o pauză de la relația cu vicarul.

 

Modelul Florin Marin, în vârstă de 28 de ani, care a moștenit o avere de peste un sfert de milion de euro de la soțul său, vicarul englez de 81 de ani Philip Clements, are acum un nou iubit, și mai bogat, scrie The Sun.

Este vorba despre spaniolul Jeronimo Jesus de Vega, în vârstă de 51 de ani, cu care a mai fost împreună în 2017, pe când luase o pauză de la relația cu vicarul octogenar ce avea să-i devină soț în același an.

Florin a moștenit după decesul vicarului un apartament de 100.000 de lire sterline în București și 150.000 de lire sterline cash, la care se adaugă o pensie lunară de urmaș pentru tot restul vieții, în valoare de 2.000 de lire sterline.

Vicarul Philip Clements a murit în iunie 2020, singur într-un spital din București, după ce starea de sănătate i s-a degradat din cauză că nu mai avea acces la medicamentele ce îi fuseseră prescrise în Marea Britanie.

Florin Marin a trecut acum la un bărbat și mai bogat, spaniolul mai bătrân cu 23 de ani fiind cel care îi plătește acum stilul de viață luxos.

Românul stă într-o vilă și a declarat pentru sursa citată: „De sărbători, plătește spaniolul meu Jeronimo Jesus de Vega. Eu nu-mi cheltuiesc banii în vacanțe – iubiții mei plătesc pentru asta”.

”Încă mai am bani de la soțul meu, pentru că nu sunt prost să-i cheltuiesc pe lucruri mărunte. Pun banii într-o bancă, acolo”, a mai spus modelul român.

 

”Soțul meu încă mă veghează din nori”

 

De când s-a aflat de moștenirea primită de la vicarul englez, Florin a fost urmărit de ”căutătorii de aur”, care sperau să pună mâna măcar pe o parte din avere.

”Mă contactează uneori pe Facebook și pe TikTok uneori, promițându-mi că vor fi alături de mine toată viața. Dar le spun că nu se pot juca cu mine, pentru că sunt foarte deștept și nu mă pot minți”, spune modelul.

Întrebat dacă se va căsători cu noul său iubit, Florin nu exclude varianta: „Da, poate mă voi căsători din nou, dar încă nu mă grăbesc. Ne întâlnim abia de câteva luni”.

Florin a vorbit și despre soțul său răposat. ”Bineînțeles că mă gândesc la Philip în fiecare zi, pentru că a fost soțul meu și încă mă veghează din nori”.

Philip a fost vicar în Biserica Anglicană, dar s-a pensionat înainte de a se căsători cu Florin, în 2017. Cei doi au ajuns în atenția publicului cu povestea lor de dragoste după ce s-au cunoscut pe Grindr. 

Românul a fost repudiat de familia britanicului după moartea acestuia, spunând despre el că este doar o ”lipitoare căutoare de aur”

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO